19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPrintul Harry a sarbatorit intr-un local de striptease

Printul Harry a sarbatorit intr-un local de striptease

Printul Harry, al treilea pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii, si-a sarbatorit finalizarea studiilor la celebrul Colegiu Regal Sandhurst intr-un local deocheat din Londra cu alti patru prieteni in noaptea de joi spre vineri. Desi la inceput Harry ar fi refuzat invitatia la dans a unei animatoare, o lituanianca planturoasa, spunandu-i ca are o iubita, ulterior a lasat-o pe aceasta sa i se aseze pe genunchi, dupa relatarile din "Daily Mirror”.
Printul, in varsta de numai 21 de ani, si-ar fi afundat privirile in decolteul dansatoarei, care era foarte sumar imbracata, sustine si "The Sun”. De asemenea, impreuna cu prietenii lui ar fi platit 60 de lire pentru a beneficia de atentiile fetei, ei alegandu-se cu o noapte fierbinte si cu o bautura acidulata fiecare.
Purtatorul de cuvant al casei regale a refuzat sa comenteze aceste dezvaluiri, printul urmand sa participe saptamana viitoare la parada de absolvire a Colegiului Militar, care va avea loc in prezenta bunicii sale, regina Elisabeta a II-a.
Harry, fiul printului Charles si al regretatei printese Diana, a avut probleme cu drogurile, cu alcoolul, dar si probleme de ordin politic, dupa ce s-a dus la o petrecere deghizat in uniforma de ofiter nazist.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă