10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

Primele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

Mai multe personalități care l-au cunoscut pe politicianul Corneliu Vadim Tudor și-au exprimat regretul față de moartea fondatorului PRM, care a decedat luni seară la Spitalul Mi,itar din București. 

Astfel, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a spus că Corneliu Vadim Tudor a fost ”ultimul mare patriot român”. 

”Mă mai suna, se mai supăra pe mine, Dar știam că îi trece repede. Știam că are probleme financiare, am aflat că voia să își vândă revista la un moment dat. Sunt șocată, am ținut foarte mult la el. A fost ultimul mare patriot român”, a spus Vasilescu. 

Citește și: Corneliu Vadim Tudor a murit

De asemenea, și academicianul Răzvan Teodorescu a spus că omul politic a fost ”un om care a contat mult în România” și că nu poate decât să transmită condoleanțe familiei sale. 

Totodată, și Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus că știa de problemele de sănătate ale lui Corneliu Vadim Tudor, dar că acesta le ignora. 

”Avea probleme de sănătate. Când vorbeam cu el, glumea, spunea că e nemuritor. Era foarte încrezător. Regret că s-a prăpădit. Pe lângă un om politic era și un mare om de cultură”, a spus Ștefănescu. 

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după moartea lui Corneliu Vadim Tudor

”Acest om și-a iubit țara enorm. L-am iubit chiar și în ieșirile lui nervose care erau justificate uneori”, a spus și Laura Lavric. 

 

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă