7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialPrimarul Londrei a rămas suspendat de tiroliană, în timpul unui eveniment olimpic

Primarul Londrei a rămas suspendat de tiroliană, în timpul unui eveniment olimpic

Boris Johnson, primarul Londrei, a rămas suspendat, timp de aproximativ 10 minute, în timp ce încerca să coboare pe o tiroliană în Victoria Park, zonă în care fanii pot urmări competiţiile de la Jocurile Olimpice 2012 pe nişte ecrane uriaşe, informează bbc.co.uk, citată de Mediafax.

În timp ce încerca să coboare pe cablul lung de 45 de metri, primarul a rămas suspendat “ca un ciudat ornament de Crăciun” deasupra oamenilor aflaţi la sol.

Un martor la eveniment a declarat: “Când Boris a coborât pe tiroliană, a fost un moment foarte «James Bond», el strigând «echipa Marii Britanii»”.

În timpul în care a rămas suspendat, el a vorbit cu mulţimea care se adunase sub el, spunând: “Despre asta este vorba; este măreţ, este fantastic, este echipa Marii Britanii”.

Un purtător de cuvânt al lui Boris Johnson a declarat: “Primarul a supravieţuit primei experienţe cu tiroliana aproape nevătămat”.

“În mod clar, juriul l-a notat pe primar pentru impresia artistică şi, spre deosebire de echipa Marii Britanii, s-ar putea ca primarul să nu câştige prea multe medalii astăzi”, a mai spus acesta.

Premierul britanic David Cameron a spus la rândul său că oraşul Londra este “norocos să-l aibă” ca primar pe Boris Johnson.

“Dacă oricare alt politician ar fi rămas suspendat de tiroliană ar fi fost un dezastru”, a mai spus Johnson. “Cu Boris, totul a fost un triumf…. Londra este norocoasă sa-l aibă”, a spus Cameron.

Jocurile Olimpice de Vară de la Londra s-au deschis pe 27 iulie şi se desfăşoară până pe 12 august

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă