21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialPrimarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident rutier

Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident rutier

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în centrul oraşului, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate, în prezent edilul fiind la spital pentru investigaţii, potrivit Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, primarul municipiului Dorbeta Turnu Severin se afla în maşina Primăriei împreună cu şoferul său, edilul aflându-se pe locul din dreapta al autoturismului, şi se îndrepta spre serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Accidentul s-a petrecut, joi dimineaţă, în centrul municipiului, după ce o altă maşină al cărei şofer nu a acordat prioritate a intrat în maşina în care se afla primarul. Autoturismul Primăriei a fost lovit din partea stângă, şoferul maşinii fiind rănit la cap.

La ora transmiterii acestei ştiri, atât primarul Constantin Gherghe, cât şi şoferul maşinii în care se afla acesta sunt la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru investigaţii medicale, potrivit medicilor ambii fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit medicilor Spitalului Judeţean Mehedinţi, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a ajuns la spital în urmă cu puţin timp, el având un traumatism minor la cot. Medicii vor face însă toate investigaţiile necesare pentru evaluarea cu exactitate astării de sănătate a edilului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă