27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialPresa străină despre meciul Steaua-Napoli: Halucinant!

Presa străină despre meciul Steaua-Napoli: Halucinant!

Numai cuvinte de laudă despre meciul dintre Steaua şi Napoli, în publicaţiile internaţionale, monitorizate de ziare.com, pe care îl numesc, printre altele, ”halucinant”.

„Partidă interzisă cardiacilor ar fi trebuit să scrie pe biletul de joc. Napoli a revenit într-un meci halucinant, încheiat cu sărbătoarea napoletanilor şi cu steliştii răfuindu-se cu arbitrul”, a scris Gazzetta dello Sport.

„După un început de coşmar, Napoli a revenit spectaculos şi a egalat prin acelaşi Cavani, care a adus egalarea tocmai în minutul 98”, a notat cotidianul Corriere dello Sport.

În timp ce în Tuttosport se poate citi: „Napoli obţine un egal la Bucureşti, după o partidă schizofrenică şi emoţională. ‘Azzurri’ au acum două egaluri şi aşteaptă meciurile cu Liverpool”.

Nici site-ul UEFA n-a trecut cu vederea meciul de la Bucureşti: „Napoli i-a stricat întoarcerea lui Lăcătuş”, a scris forul european.

Steaua a terminat la egalitate, scor 3-3, întâlnirea jucată joi seară, pe teren propriu, cu Napoli, în Grupa K a Europa League.

Golurile întâlnirii au fost marcate de Emilson Cribari (autogol), Cristi Tănase şi Pantelis Kapetanos pentru trupa din Bulevardul Ghencea, respectiv Luigi Vitale, Marek Hamsik şi Edinson Cavani pentru italieni.

După două etape jucate în Grupa K, Steaua ocupă ultimul loc al clasamentului – 4, cu un punct.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă