19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPresa scotiana: "Petrescu a primit rasplata inspiratiei sale"

Presa scotiana: „Petrescu a primit rasplata inspiratiei sale”

Cotidianul The Herald a notat, joi, ca Dan Petrescu a primit rasplata inspiratiei si inventivitatii sale prin rezultatul de egalitate inregistrat de Unirea Urziceni la Bucuresti, in meciul cu Glasgow Rangers, scor 1-1. "Lovitura de ciocan a lui Onofras refuza un succes capital", a titrat The Herald. "Cand ceasul ticaia, gloria i s-a aratat lui Onofras, care a frant cu un sut nemaipomenit rezistenta eroica a lui Rangers si a adus un punct pretios romanilor, care raman in cursa calificarii, in urma Sevillei. Petrescu a primit rasplata inspiratiei si inventivitatii sale. Rangers nu isi doreste sa revina curand in aceasta parte a lumii", a scris jurnalul scotian.
Sunday on Mail a notat ca "tavanul s-a prabusit pe Rangers cu doua minute inainte de final, cand Onofras a prins un trasor de neoprit, care l-a batut pe McGregor". "Antrenorul Petrescu va fi incantat sa recunoasca pierderea pariului", mentioneaza sursa.

Cotidianul The Scottish Sun a scris ca doar doua minute au despartit-o pe Rangers de un rezultat mare. "Rangers s-a batut la baioneta in noroiul de la Bucuresti. O reusita superba a lui Onofras a fost de ajuns pentru ca Rangers sa primeasca un sut in Balcani. Oamenii lui Smith fusesera extraordinari, se parea ca isi vor lua revansa pentru 4-1 de pe Ibrox. Bucurestiul a fost napadit de o ploaie torentiala, stadionul intorcandu-se la zilele negre ale Estului Europei. Primitiv e singurul cuvant pentru a-l descrie. McCulloch a fost aproape de a deveni erou, dar Onofras a adus egalarea cu o reusita superba", a notat sursa citata.
The Scottish Sun face un comentariu dur la adresa conditiilor din stadion si din Bucuresti in general: "In afara de acest egal, nu are de ce sa-ti placa Bucurestiul. Oamenii nu sunt prea placuti, strazile sunt murdare si chiar si vremea face orasul Glasgow sa para subtropical. Ploaia nu s-a oprit de cand echipa a aterizat in capitala Romaniei. Si-gur, stadionul are numai locuri pe scaune, dar in acest secol oamenii n-ar trebui sa stea afara in astfel de conditii groaznice, uzi pana la piele si riscand hipotermia. si, ganditi-va, asta e chiar si la masa presei".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă