16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialPremiile pentru gimnastele din echipa naţională vor fi dublate

Premiile pentru gimnastele din echipa naţională vor fi dublate

Premiile destinate gimnastelor din echipa naţională, care au câştigat medalia de aur la Campionatul European, vor fi dublate, a anunţat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

"Prin ordin al ministrului se dublează toate premierile. Se premiază și antrenorii care au depistat sportivii și care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul că întreaga echipă este premiată cred că este un gest corect, pentru că în spatele oricărei fete care e acolo la sol, la bârnă, la paralele și obține un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care îi știm toată țara și îi prețuim, cred că este o echipă foarte mare care lucrează zi de zi", a spus Ponta, aflat în studiou alături de gimnaste, dar şi de Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu, care ocupă primele două poziţii pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind al şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă