19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPovestea biletelor pentru România-Argentina. Clarificări din partea FRF

Povestea biletelor pentru România-Argentina. Clarificări din partea FRF

FRF îşi cere scuze „faţă de inadvertenţele şi imperfecţiunile manifestate în prima zi a procesului de vânzare a biletelor”, precizând că nu îşi doreşte să-şi bată joc de oameni.

Astfel, se arată în comunicat, „biletele vor fi vândute de doar patru site-uri specializate: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.roşi www.eventim.ro„.

Achiziţionarea de bilete din alte surse implică riscul de a fi înşelaţi, precizează federaţia.

„Biletele vor fi transmise EXCLUSIV prin curier rapid după data de 20 iulie a.c., ele nefiind încă tipărite. Cu alte cuvinte, eventuale bilete apărute până la acea dată vor fi false. Chiar şi ulterior, dacă se va apela la alte surse de achiziţionare a biletelor, va exista riscul de a fi escrocaţi.”

Fiecare persoană poate achiziţiona două bilete, cel mult, pentru a se evita specula şi pentru a oferi cât mai multor persoane şansa de a participa la meci.

„În mod absolut firesc şi obligatoriu, cele două bilete achiziţionate de o persoană vor fi alăturate. Cuvintele „repartizare aleatorie”se referă la alocarea biletelor aferente mai multor comenzi. Asta înseamnă, apropo de grupurile de prieteni sau de colegi, care au efectuat mai multe comenzi, că locurile pe care le vor primi, aferent categoriei alese, nu vor fi neapărat alăturate”, afirmă FRF. În cazul familiilor care vor să participe la meci şi să ocupe locuri alăturate, FRF recomandă ca „membri ai aceleiaşi familii, cu condiţia de a fi cumpărat bilete LA ACEEAŞI CATEGORIE, să adreseze un e-mail site-ului de unde au achiziţionat biletele respective, specificând numerele comenzilor şi alte detalii relevante, precum şi solicitarea ca locurile să fie alăturate.”

FRF menţionează că taxele aferente comenzilor online sunt identice pe toate cele patru site-uri „reprezentând o practică firească în momentul vânzării biletelor online, atât la jocuri de fotbal, cât şi la alte evenimente, fie ele sportive sau de altă natură”. Federaţia nu primeşte niciun fel de comision, se arată în comunicat.

Preţul biletelor pentru amicalul cu Argentina: 

45 lei – peluze, inelul superior

45 lei – peluze, inelul superior 

75 lei – peluze, inelul inferior

95 lei – tribune, inelul superior

130 lei – tribune, inelul inferior

20.000 lei – lojă cu 12 locuri

500 lei – VIP categoria I

300 lei – VIP, categoria II

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă