23.8 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialPonta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este...

Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Mamaia, la Şcoala de vară a femeilor social-democrate, că femeile din politică nu trebuie criticate “pe criteriul că sunt doamne”, susţinând că “doamna Udrea este un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă”, informează Mediafax.

Victor Ponta a afirmat că “marea strategie” a lui Traian Băsescu este de a spune că toţi oamenii politici sunt la fel, iar reprezentanţii PSD trebuie “să se bată cu această minciună“.

“Aveţi aceeaşi sarcină ca toţi comunicatorii PSD-ului şi ai USL-ului. Principalul atac nu este că eşti PSD sau că eşti femeie, principalul atac, care este marea strategie a lui Băsescu, şi presa, din păcate, din greşeală, joacă în această strategie, este că suntem toţi la fel. Asta este marea strategie a lui Băsescu, ăsta este locul în care, fără intenţie, presa este principalul aliat al lui Băsescu pentru că de fapt toţi suntem la fel. Şi tu când în teritoriu, jumătate dintre oameni o să-ţi spună, ce dacă eşti eşti femeie sau bărbat eşti la fel cu cei de la putere. Dacă vreţi din partea mea o sarcină de comunicare, bateţi-vă cu această minciună uriaşă pentru că altfel mesajul vostru nu este auzit. Atâta timp cât se aude că toţi suntem la fel, nu vă ascultă”, a spus Victor Ponta.

Liderul PSD a mai spus că niciun atac la adresa femeilor din PDL nu a fost făcut pe criteriul că sunt femei, ci pentru activitatea pe care au desfăşurat-o.

“Nicio critică şi niciun atac la adresa doamnelor de la PDL nu se face pe criteriul că sunt doamne. Nu o să o critic niciodată pe doamna Udrea pe criterul că e o doamnă, ci pe criteriul a ceea ce face ca ministru. De altfel, eu am spus tot timpul că doamna Udrea e un Băsescu cu fustă, şi că doamna Paul Vass este un Boc cu fustă. Din punctul ăsta de vedere să staţi liniştite, nu o să încurajez aşa ceva, pentru că dacă şi noi procedăm la fel, chiar suntem la fel”, a explicat Ponta.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu: “Bucureştiului îi trebuie centuri verzi, îi trebuie ‘plămâni’ în fiecare sector”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD PNL la Primăria Capitalei, a subliniat necesitatea creării "centurilor verzi" și a "plămânilor" în fiecare sector al Bucureștiului. El a...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Momente de groază în Turcia. Un mort și 10 răniți, după ce o telecabină s-a prăbușit

O persoană a murit și alte 10 au fost rănite în provincia Antalya din sudul Turciei, după ce o cabină de telecabină s-a lovit...
Ultima oră
Pe aceeași temă