22.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPonta i-a comparat pe Udrea ลŸi Bฤƒsescu cu Elena ลŸi Nicolae CeauลŸescu....

Ponta i-a comparat pe Udrea ลŸi Bฤƒsescu cu Elena ลŸi Nicolae CeauลŸescu. De ce a fฤƒcut premierul aceastฤƒ analogie

Premierul Victor Ponta i-a comparat, duminicฤƒ, într-un interviu oferit postului de televiziune România Tv, pe Traian Bฤƒยƒsescu ศ™i Elena Udrea cu Elena ศ™i Nicolae Ceauศ™escu. 

"Sunt convins cฤƒยƒ toลฃi cei vinovaศ›i trebuie sฤƒ plฤƒteascฤƒ. Domnul Bฤƒsescu ศ™i doamnฤƒ Elena au fost vârfurile, ca Elena ศ™i Nicolae Ceauศ™escu. Dar nu sunt singurii. Vฤƒd cฤƒ mai sunt în continuare ศ™i unii dintre ei se pregฤƒtesc de noi majoritฤƒศ›i ศ™i de venirea la guvernare", a declarat premierul. 

El a precizat cฤƒ sunt ศ™i mulศ›i alศ›ii, unii dintre ei foศ™ti membri ai guvernului Boc, care ar fi putea fi la fel de vinovaศ›i cฤƒ Elena Udrea dar care acum se pregฤƒtesc de noi majoritฤƒศ›i în Parlament, fฤƒcând trimitere clarฤƒ la PNL. 

"Îmi doresc sฤƒ se facฤƒ dreptate pânฤƒ la capฤƒt, chiar dacฤƒ mai târziu. Nu doar Traian Bฤƒsescu a semnat. A semnat premierul, au semnat oameni care, v-am zis, se pregฤƒtesc sฤƒ preia guvernarea", a spus Victor Ponta la România TV. 

Premierul a spus cฤƒ serviciile secrete nu au mai putut colabora cu preศ™edintele Traian Bฤƒsescu ศ™i cฤƒ s-a creat o atmosferฤƒ în interiorul CSAT care a dus la o lipsฤƒ de eficientฤƒ în relaศ›ia instituศ›ionalฤƒ. Cu alte cuvinte serviciile secrete l-au abandonat pe Traian Bฤƒsescu în ultimele sale luni de mandat. 

"Lucrurile mergeau rฤƒu când nici eu nici serviciile nu mai aveam încredere în colaborarea cu preศ™edintele Traian Bฤƒsescu care fฤƒcea campanie pentru Elena Udrea. Am prezentat o atmosferฤƒ din interiorul CSAT care a existat pe finalul mandatului lui Traian Bฤƒsescu.

Din punctul meu de vedere, ultimele douฤƒ trei luni a existat aceastฤƒ neîncredere ศ™i o lipsฤƒ de eficientฤƒ în colaborarea cu serviciile", a spus Victor Ponta. 

El a explicat, la România TV, cฤƒ aceastฤƒ neîncredere a serviciilor în Traian Bฤƒsescu a venit un urmฤƒ atacurilor sale la adresฤƒ serviciilor din dorinศ›ฤƒ de a o apฤƒra ศ™i a o promova pe Elena Udrea în campanie, în special dupฤƒ momentul filajului de la Paris. 

Ponta a mai arฤƒtat cฤƒ lucrurile au intrat în normal o datฤƒ cu venirea la Cotroceni a lui Klaus Iohannis. 

Cele mai citite

Aproape jumฤƒtate din Cuba a rฤƒmas fฤƒrฤƒ curent electric

Mai mult de jumฤƒtate din Cuba a rฤƒmas fฤƒrฤƒ curent electric, din cauza penuriei de combustibil ศ™i a avarierii centralelor electrice, guvernul neavรขnd de...

ศ˜oc รฎn showbiz! Jador ศ™i Oana Ciocan se รฎmpacฤƒ

Zanni, cรขศ™tigฤƒtorul โ€žSurvivor All Starsโ€, a fฤƒcut recente dezvฤƒluiri despre scandalul sฤƒu cu Jador, subliniind o situaศ›ie tensionatฤƒ care a captat atenศ›ia publicului. ศ˜oc รฎn...

FCSB, cu probleme mari รฎn apฤƒrare รฎnaintea meciului cu Gloria Buzฤƒu! Cine va face pereche cu Vlad Chiricheศ™?

Staff-ul tehnic al FCSB se confruntฤƒ cu dificultฤƒศ›i รฎn defensivฤƒ รฎnainte de meciul din etapa a 12-a a Superligii, avรขnd un singur fundaศ™ central...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ