12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialPolo: România - Macedonia 9-6, în turneul preolimpic de la Edmonton

Polo: România – Macedonia 9-6, în turneul preolimpic de la Edmonton

Naţionala de polo pe apă a României a învins formaţia Macedoniei cu scorul de 9-6 (1-2, 2-1, 4-2, 2-1), marţi, la turneul preolimpic găzduit de oraşul canadian Edmonton, potrivit Agerpres.

 

Tricolorii au început slab şi au fost conduşi cu 2-0 şi 3-1. România a reuşit să egaleze la trei, dar macedonenii au condus cu 4-3 şi 5-4. Situaţia s-a schimbat radical apoi, echipa antrenată de ungurul Istvan Kovacs a marcat trei goluri consecutive, scorul devenind 7-5, iar jocul a fost controlat de jucătorii noştri, ajutaţi şi de un portar în zi bună, Dragoş Stoenescu.

În ultima repriză, românii s-au desprins la 9-5 şi au mai irosit câteva atacuri, iar Macedonia nu a reuşit decât să reducă din diferenţă, 9-6.

Pentru România au marcat Cosmin Radu (2 goluri), Tiberiu Negrean (2), Andrei Iosep (1 – penalty), Andrei Buşilă (1), Alexandru Ghiban (2), Kalman Kadar (1 – penalty).

Golurile adversarilor au fost înscrise de Aksentijevic (3), Basara (1), Randic (1) şi Letica (1).

România a acumulat 4 puncte din trei meciuri şi va juca următorul meci cu Olanda, miercuri (00,40 – joi, în România).

Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă