21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPoliţiştii cercetează cazul copiilor care au dormit într-o discotecă din Costineşti

Poliţiştii cercetează cazul copiilor care au dormit într-o discotecă din Costineşti

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi au făcut cercetări în cazul unor copii aflaţi în tabără în Costineşti şi care au fost duşi de către profesorii supraveghetori la discotecă, mai multe cadre didactice fiind audiate, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, mai mulţi profesori supraveghetori, dar şi angajaţi ai unui club din Costineşti, au fost audiaţi, miercuri şi joi, de către poliţiştii din comună, după ce s-a stabilit că mai mulţi copii instituţionalizaţi, provenind de la „Casa Speranţa” din Bucureşti şi se aflau în tabără în staţiune, au fost duşi, marţi noapte, într-un club, unde au petrecut până aproape de miezul nopţii.

„Ne-am autosesizat înainte ca imaginile respective să apară la televizor, mai multe persoane dintre supraveghetori, precum şi angajaţi ai clubului, fiind audiate. Persoanele respective au declarat că a fost dorinţa copiilor să meargă în clubul respectiv şi că nu s-a fumat şi nu s-au consumat băuturi alcoolice. Nu s-a constatat săvârşirea niciunei contravenţii, astfel că Poliţia nu are ce face în acest caz. Este treaba celor de la Inspectoratul Şcolar să analizeze această situaţie”, au declarat surse din cadrul IPJ Constanţa.

Un telespectator a trimis unui post de televiziune imagini dintr-o discotecă din Costineşti în care erau surprinşi mai mulţi copii în timp ce dansau sau care dormeau pe canapele într-un club din staţiunea Costineşti, mult după ora 22.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă