20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialPolitisti morti in actiune... din greseala

Politisti morti in actiune… din greseala

Doi politisti de la "doi si-un sfert", aflati in misiune au murit, ieri intr-un accident de masina, in timp ce se indreptau spre Huedin.
Doi politisti din cadrul "structurilor speciale" ale Inspectoratului General al Politiei Romane, aflati, se pare, in misiune, au murit ieri dimineata in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National E 60, intr-o zona periculoasa din localitatea Capusu Mare. Cei doi politisti, B.C., de 27 de ani, si P.L., de 28 de ani, membri ai asa zisului serviciu "doi si-un sfert" se deplasau spre Huedin din directia Cluj-Napoca.
Soferul autoturismului marca Ford Focus, in care se aflau cei doi, nu a redus si adaptat viteza la conditiile de drum, ploaie densa si carosabil ud. Intr-o curba periculoasa la dreapta, soferul a pierdut controlul si a intrat pe contrasens intr-un autoturism marca Peugeot 307, condus regulamentar. Masina in deriva a ajuns cu partea din stanga fata sub un autotren care tracta o remorca.
In urma impactului deosebit de violent, ambii pasageri din Ford si-au pierdut viata. Reprezentantii IGPR au declarat ca politistii se aflau in misiune, masina in care se aflau in momentul tragediei nefiind marcata cu insemnele politiei si nici nu avea girofar.
"Viteza cu care circula masina colegilor nostri va trebui stabilita in urma unei expertize. Cat priveste misiunea in care se aflau, nu putem oferi date despre ea", a declarat ieri loctiitorul purtatorului de cuvant al IGPR, inspectorul Sarmizia Fetcu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă