19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPolitist ranit la vanatoare

Politist ranit la vanatoare

Un politist de 44 de ani a fost ranit grav prin impuscare, duminica dupa-amiaza, in timpul unei partide de vanatoare desfasurate in zona localitatii sibiene Veseud.
Dorel Posea, angajat al Serviciului Pasapoarte, se afla la vanatoare de mistreti pe fondul de vanatoare de la Slimnic, alaturi de un grup de alte 16 persoane. Barbatul astepta prada intr-un stand de vanatoare amenajat, dar la un moment dat a fost lovit de un glont ratacit, tras de unul dintre vanatorii aflati in apropierea sa. Politistul a fost impuscat in zona toracelui si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Specialistii au stabilit ca proiectilul de calibru mare a ricosat inainte de a-l lovi pe barbat si ca acesta nu ar fi supravietuit daca lovitura ar fi fost directa.
Din cercetarile efectuate de DIICOT s-a stabilit ca glontul fusese tras de Daniel Oana, unul dintre participantii la vanatoare. Acesta a incercat sa loveasca un mistret aflat in fuga, dar proiectilul l-a lovit pe prietenul sau aflat in standul din vecinatate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă