19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPoliţia Vaslui: Elevul care a spus că a fost răpit, a minţit

Poliţia Vaslui: Elevul care a spus că a fost răpit, a minţit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, băiatul a declarat anchetatorilor că a dorit să distragă atenţia părinţilor de la faptul că avea note mici la şcoală.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale în privinţa elevului de 11 ani, care ar fi fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate şi tâlhărie, s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Minorul a afirmat lucruri nereale din dorinţa de a abate atenţia părinţilor de la faptul că avea două note mai mici la şcoală”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Mihaela Ştraub.

Elevul a mai spus că loviturile de pe corp, care au necesitat îngrijiri medicale, au apărut în urma unei căzături.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi vor înainta dosarul de cercetare penală Parchetului Judecătoriei Huşi cu propunerea de clasare.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui declarau, vineri, că băiatul în vârstă de 11 ani a povestit că, miercuri seară, a fost luat de pe stradă, din apropierea Şcolii generale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Huşi unde acesta învaţă, urcat într-o maşină şi bătut de doi bărbaţi.

Ulterior, băiatul ar fi fost abandonat la marginea oraşului, unde a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a sunat la 112.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă