20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialPoli, intre Ungaria si Austria

Poli, intre Ungaria si Austria

Poli Timisoara a incheiat primul stagiu de pregatire cu un meci de verificare castigat cu 4-1 in fata formatiei maghiare Ujpest Budapesta. Golurile banatenilor au fost marcate de Gabriel Torje (31 si 87), Andrei Cristea (34) si Mihaita Plesan (53).

Ieri polistii au avut zi libera, urmand ca in aceasta dup-amiaza sa plece spre Saalfelden (Austria), unde vor efectua cel de-al doilea cantonament. In perioada 25 iunie – 6 iulie, Dusan Uhrin jr va axa pregatirea pe aspectul tehnico-tactic. In cele zece zile pe care le vor petrece in Austria, alb-violetii vor disputa patru meciuri amicale in compania formatiilor FK Zilina (Slovacia), Apoel Nicosia (Cipru), Metalurg Zaporoje (Ucraina) si Hibernian (Scotia).
In Ungaria jucatorii au fost solicitati la maximum de catre staff-ul tehnic, care a pus accentul pe pregatirea fizica. Insa lotul banatenilor a raspuns bine, toata lumea fiind de acord ca a fost un stagiu reusit si foarte important in vederea noului sezon.
Marcatorul golului secund din meciul cu Ujpest, Andrei Cristea, a precizat ca victoria din Ungaria este importanta, chiar daca a fost doar o partida de verificare. "Am castigat primul meci din noul sezon. Este important acest lucru si pentru noi si pentru noul antrenor, chiar daca a fost doar un amical. Orice victorie este importanta. Trebuie totusi sa ramanem realisti si sa ne vedem in continuare de treaba", a mentionat Cristea.
Atacantul alb-violetilor s-a aratat foarte multumit de modul de pregatire impus de Dusan Uhrin jr, spunand ca la Poli nu exista nici un fel de probleme de comunicare intre staff-ul tehnic si jucatori.

Cele mai citite

Accident cu trei persoane încarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs între un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani pe un drum din județul...

PSG pierde poziția de lider în Ligue 1 după remiza de la Nice

Paris Saint-Germain a reușit doar un egal pe terenul celor de la OGC Nice în etapa a 7-a din Ligue 1, cedând astfel prima...

Furtul din umbră: ANAF dezvăluie cazuri de rambursări uriașe nedeclarate

Zeci de milioane de lei fără declarație fiscală, noua metodă de a recicla bani, prin plăți ramburs Vânzarea de articole de pescuit, lenjerii de pat,...
Ultima oră
Pe aceeași temă