18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPoli incepe sa reintre in normalitate

Poli incepe sa reintre in normalitate

» Jucatorii si antrenorii Politehnicii Iasi si-au primit salariile pe luna decembrie. Oficialii gruparii din Copou fac acum eforturi sa achite datoriile la bugetul statului, cifrate la aproximativ 400.000 de euro.

Clubul din Copou da semne de trezire. Incet-incet lucrurile pare sa reintre in normal, din toate punctele de vedere. Din punct de vedere fotbalistic, antrenorul Cristiano Bergodi pare sa fi adus acea schimbare de mentalitate de care echipa avea nevoie, atmosfera in vestiar si la antrenamente fiind cu totul alta decat in "era" Popa. Vestile sunt linistitoare si dinspre compartimentul economic. Jucatorii si antrenorii si-au primit salariile pe luna decembrie si sunt in acest moment cu banii la zi, o performanta pentru Poli daca ne gandim ca in urma cu o luna erau jucatori care nu primisera nici macar banii pe octombrie.
Fondurile pentru salariile pe decembrie au fost alocate de catre Fundatia Sportului Iesean (FSI).
"In acest moment echipa este cu banii la zi, speram ca de acum inainte sa nu mai existe intarzieri foarte mari la salarii", a declarat presedintele FSI, Romeo Olteanu.
In continuare, oficialii din Copou fac eforturi pentru a strange suma de 400.000 de euro necesara achitarii datoriilor la stat. "Prioritatea noastra in acest moment este achitarea datoriilor la stat, cifrate la aproximativ 400.000 de euro. Speram ca pana in luna martie sa platim si sa primim licenta", a declarat presedintele executiv Sorin Boca.

» 8 milioane de lei de la bugetul local
Romeo Olteanu a precizat ca FSI va aloca Politehnicii in acest an mai multi bani decat in 2008. "Anul trecut echipa din Copou a primit de la buget suma de 6,7 milioane de lei, iar in 2009 cred ca vom sustine clubul cu aproximativ 8 milioane de lei", spune Olteanu.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă