21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPoli Iasi, in cautarea primei victorii din acest sezon

Poli Iasi, in cautarea primei victorii din acest sezon

Dupa ce a remizat pe terenul campioanei CFR Cluj in etapa trecuta, Poli Iasi spera sa obtina si primul succes al stagiunii, duminica, in Copou, cu Otelul Galati. Partida, contand pentru etapa a VII-a a Ligii I, va incepe la ora 21.00.

Cu un singur punct la activ in cinci meciuri, echipa pregatita de Ionut Popa nu-si mai poate permite sa faca pasi gresiti pe teren propriu, in conditiile in care are un pasiv de cinci puncte la "adevar". Duminica, Poli primeste in Copou replica formatiei Otelul Galati, iar iesenii spera sa fructifice moralul bun dupa remiza de la Cluj si sa obtina prima victorie din aceasta stagiune.
Mijlocasul iesean Romulus Miclea este de parere ca punctul obtinut la Cluj, pe terenul campioanei CFR, poate constitui inceputul revirimentului pentru gruparea din Copou.
"Dupa startul ratat de sezon a venit acest punct scos la Cluj, care ne-a mai descretit cat de cat fruntile. Acum avem un moral destul de bun, jocul este tot mai bun de la meci la meci si privim cu optimism meciul cu Otelul, pe care trebuie neaparat sa il castigam. Daca nu batem Otelul, punctul scos la Cluj isi pierde din valoare", a declarat Romulus Miclea. Fotbalistul a adaugat ca, indiferent de adversar, echipa va juca la victorie in urmatoarele partide:  "Echipa este pe un drum bun si sunt sigur ca vor urma si victoriile. Avem un program infernal in continuare, cu Otelul, Dinamo, FC Timisoara si Unirea Urziceni, dar noi vom aborda toate meciurile la victorie, pentru ca nu ne mai convin jumatatile de masura".

Miclea vrea sa inscrie
Golgeter in primul sezon la Poli Iasi, Romulus Miclea nu a inscris inca nici un gol in aceasta stagiune, intreg atacul iesean fiind suferind, cu numai doua goluri in cinci meciuri. "Sper sa sparga si echipa gheata, dar si eu", spune Miclea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă