10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialPodolski, dorit de Juve si Tottenham

Podolski, dorit de Juve si Tottenham

Atacantul echipei Bayern München Lukas Podolski a dezvaluit in cotidianul Express de miercuri ca Juventus Torino si Tottenham Hotspur se afla in contact cu anturajul sau si a subliniat ca ar putea fi interesat de ofertele acestor cluburi, informeaza AFP.
Potrivit acestei publicatii, clubul englez Tottenham ar fi pregatit sa ofere 20 de milioane de euro pentru "Poldi" care este, cu trei goluri, golgheterul Germaniei la Euro 2008. "Am fost informat de ofertele acestor cluburi si cred ca sunt interesante", a declarat Podolski.
Cel mai bun tanar jucator al Cupei Mondiale din 2006, Podolski evolueaza la Bayern München din 2006, care a cheltuit zece milioane de euro pentru a-l achizitiona. Podolski nu este insa decat rezerva la clubul bavarez, dupa italianul Luca Toni si germanul Miroslav Klose, care, in sezonul recent incheiat, au fost preferati de Ottmar Hitzfeld in atacul campioanei Germaniei.
Echipa Bayern München va fi antrenata incepand cu luna iulie de Jurgen Klinsmann, care l-a lansat pe Podolski in echipa Germaniei cand acesta inca evolua la FC Koln, formatie aflata atunci in liga secunda.

» Bayern München se afla in negocieri pentru aducerea atacantului german Mario Gomez, lucru care i-ar permite lui Podolski sa plece mai usor de la echipa bavareza.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă