17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialPlatformă online de schimb de haine, lansată de patru tineri români

Platformă online de schimb de haine, lansată de patru tineri români

Patru tineri întreprinzători români au lansat un serviciu online, flipster.ro, prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălţăminte şi accesorii, şi spun că platforma are deja 500 de membre şi peste 5.000 de articole disponibile la schimb, potrivit Mediafax.

"Pănă acum, în perioada beta, în care platforma a funcționat câteva luni, pe Flipster s-au înscris peste 500 de membre şi peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să ajungem la peste 10.000 de membre", a declarat, într-un comunicat, Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

Potrivit sursei citate, flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care îşi doresc o garderobă nouă, dar ezită, pentru că au investit deja sume mari în cea de acum.

Fiecare utilizatoare care intră pe Flipster.ro postează fotografii şi descrieri ale obiectelor de îmbrăcăminte, încălțăminte şi ale accesoriilor pe care nu le poartă, care sunt într-o condiție bună şi foarte bună şi pot bucura pe altcineva.

"După ce explorează obiectele expuse pe platformă de către celelalte utilizatoare şi descoperă ceva care le place, membrele propun un "flip" – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderobă. Dacă flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier", menţionează comunicatul.

În acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor. Înscrierea este gratuită, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.

Costurile totale ale unui flip încep de la 17 ron şi includ prețul livrării prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) şi ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesată de pe telefon, tabletă şi desktop, iar aria serviciului acoperă peste 3.200 de localități din România.

Cei patru fondatori ai serviciului sunt Andreas Philippi – software engineer la Cubus Arts, Gabriel Târnovan – software engineer la Cubus Arts, Marius Cristea – managing Partner al Blue Idea – IQads şi SMARK şi Mihai Târnovan – software engineer al Cubus Arts.

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă