19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPlaca video cu sistem de racire cu lichid

Placa video cu sistem de racire cu lichid

Ultimul model din seria de varf a celor mai performante solutii de procesare grafica de la Sapphire, numit TOXIC X1900XTX, se poate achizitiona acum si in Romania, din magazinele Ultra PRO Computers.
Noul produs beneficiaza de un sistem inovativ de racire cu lichid, ceea ce permite sustinerea unor frecvente extreme in conditii de silentiozitate, mentinand un indice calitativ superior. Astfel, sistemul de racire faciliteaza functionarea memoriei DDR3 in cantitate de 512 MB la o frecventa de 1600 MHz si a procesorului la o frecventa de 675 MHz, pastrand calitatea video renumita a producatorului.
In conditiile acestor valori, utilizatorul devine interesat si de cantitatea de temperatura degajata. Acum, cu noul produs, in situatia in care ventilatorul sistemului de racire lucreaza la capacitate maxima, temperatura nu depaseste 430 in modul stand-by si, respectiv, 650 in regim maxim de lucru al placii grafice, valori greu de atins cu un sistem de racire clasic pe aer.
In plus, noua placa video dispune, ca si precedenta X1900GT, de suport nativ pentru tehnologia PCI-E 16x, ce asigura cea mai mare latime de banda pentru transferul de date intre placa video si sistem.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă