19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPixon, un smartphone pentru pasionatii de fotografie

Pixon, un smartphone pentru pasionatii de fotografie

Samsung Pixon este un nou terminal cu care producatorul coreean exceleaza la capitolul captare de imagine. Practic, utilizatorul va avea pentru prima data la dispozitia sa o camera foto integrata in telefonul personal, capabila sa realizeze fotografii la fel de bune precum o camera foto obisnuita cu sensibilitate ISO de 1600. Promisiunile celor de la Samsung se bazeaza pe cei  8 megapixeli cu autofocus ai camerei foto, zoom digital x16, tehnologia de detectare a fetei, a zambetului si a clipitului, trei moduri de fotografiere, precum si pe posibilitatea acesteia de a inregistra video la rezolutie WVGA (720×480 pixeli) si VGA (640 x 480 pixeli) la 30 fps.
Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara, de asemenea, ecranul de 3,2 inch cu 16 milioane de culori, sensibil la atingere si cu suport full HDTV si rezolutie de 240 x 400 pixeli, accelerometru, antena GPS cu harti preinstalate, precum si conectivitate HSDPA pentru viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps.
Samsung Pixon va fi disponibil in Franta la mijlocul lunii octombrie, urmand ca mai apoi sa fie disponibil pe pietele din majoritatea tarilor europene si asiatice, la un pret de circa 370 de euro (fara TVA). In Romania, terminalul va fi prezent pe piata pana la sfarsitul lui 2008, la un pret egal cu cel al Omniei, adica in jur de 2.000 de lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă