16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialPiţurcă explică înfrângerea naţionale de Grecia: Nu numai Torje e vinovat

Piţurcă explică înfrângerea naţionale de Grecia: Nu numai Torje e vinovat

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, că echipa naţională a pierdut meciul cu Grecia nu numai din cauza faulturilor lui Torje, dar şi pentru că jucătorii greci sunt ”foarte puternici”.

”Am discutat cu Torje şi cu toţi jucătorii. Acele faulturi inutile ale lui din poziţii laterale ne-au costat două goluri. Însă nu e numai Torje vinovat. Faulturi pot avea loc la mijlocul terenului. În general s-a achitat bine de sarcini, dar din păcate a făcut acele faulturi inutile care, din păcate, s-au şi văzut pe tabela de marcaj”, a precizat Piţurcă.

Citeşte şi: Calificarea se joacă la Bucureşti: Tricolorii trebuie să bată Grecia cu 2-0

Selecţionerul a spus şi că au fost făcute greşeli de arbitraj, de care se teme în meciul retur, de marţi seară.

”Lazăr la primul galben a primit avertisment pentru că aşa a vrut arbitrul. El nici nu mai face parte din lot, era foarte afectat. A fost o experienţă pentru el, chiar la vârsta pe care o are. Puteam să primim gol pe final, dar asta a fost situaţia. V-am spus la început că am fost dezavantajaţi într-un mod care îmi dă de gândit la acest nivel, pentru că am mai avut probleme în această campanie”, a mai spus Piţurcă.

Citeşte şi: Cum s-a văzut România-Grecia din galeria suporterilor români

Antrenorul naţionalei a explicat că reuşitele grecilor au venit în urma unor circumstanţe norocoase, deoarece loviturile libere au fost prost executate. 

Despre meciul de retur care va avea loc în Bucureşti, Victor Piţurcă a declarat că echipa naţională trebuie să evolueze foarte bine în ofensivă pentru a putea avea şanse de calificare la Cupa Mondială din Brazilia. 

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. 

Cele mai citite

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

Record în 2024 pentru Canalul Mânecii: Peste 10.000 de migranţi l-au traversat ilegal

Peste 10.000 de migranţi au traversat ilegal Canalul Mânecii, de la începutul anului 2024, pentru a ajunge în Regatul Unit. Aceasta reprezintă o creştere...

Colegiul Medicilor se contrazice cu Rafila în privința poliței de asigurare

Colegiul Medicilor a transmis, sâmbătă, o reacție la declarațiile ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, privind noua lege a malpraxisului, conform g4media.ro. Ministrul Rafila a declarat vineri...
Ultima oră
Pe aceeași temă