17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialPistorius își cere iertare de la familia Reevei. Declarație șocantă la tribunal!

Pistorius își cere iertare de la familia Reevei. Declarație șocantă la tribunal!

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, judecat în dosarul uciderii iubitei sale, și-a cerut scuze pentru fapta sa de la familia Reevei. El a depus mărturie luni, la tribunalul din Pretoria, descriind traumele prin care trece noaptea, conform Mediafax.

"Doamnă judecător, aş dori să am ocazia…să-mi cer iertare de la familia Steenkamp", a spus el, cu voce joasă, care abia se auzea, moment în care judecătoarea Thokozile Masipa l-a întrerupt şi i-a cerut să se exprime mai clar.

"Vă rog să mă scuzaţi, voi vorbi mai tare", a adăugat Pistorius.

"Aş dori să-mi cer iertare. Mă trezesc în fiecare zi şi mă gândesc la durerea pe care v-am provocat-o. Nu există moment în care să nu mă gândesc la voi. Nu pot să-mi imaginez durerea şi suferinţa pe care am cauzat-o acestei familii", a spus Pistorius la începutul mărturiei.

"Am vrut doar s-o protejez pe Reeva. Aş dori ca oamenii să ştie că ea era iubită când s-a dus la culcare în acea noapte", a adăugat el.

Vorbind pentru prima oară în public de la dramă, el a precizat că ia medicamente şi că suferă de "coşmaruri teribile în timpul nopţii"."Mă trezesc noaptea cu miros de sânge", a spus el, înainte de a vorbi despre copilăria sa, primele succese sportive sau decesul mamei sale când avea 15 ani.

Oscar Pistorius este judecat, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp, dar a susţinut încă din prima zi că este vorba de o neînţelegere. El a spus că a crezut că în casă i-au intrat hoţi şi că a tras focuri de armă fără să ştie că Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul riscă o condamnare la 25 de ani de închisoare, în cazul în care se va dovedi că a fost crimă cu premeditare.

Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV.

Cele mai citite

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...
Ultima oră
Pe aceeași temă