25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPierderile in razboiul cu Alianta "D.A." - contabilizate la Bucuresti

Pierderile in razboiul cu Alianta „D.A.” – contabilizate la Bucuresti

Situatia creata in PSD Alba dupa plecarea unui numar mare de primari si consilieri, dar si cauzele care au condus la aceasta vor fi analizate de conducerea centrala a partidului. Declaratia i-a apartinut senatorului de Alba, George Maior, care, voalat, a adus mai multe critici actualei conduceri a organizatiei judetene. PSD a pierdut aproximativ 60 la suta din numarul primarilor alesi initial pe listele partidului in judet.
Maior a lasat sa se inteleaga faptul ca unii dintre alesii locali au plecat din PSD din cauza relatiei pe care o aveau cu conducerea organizatiei judetene a social-democratilor. „Sunt si probleme legate de capacitatea noastra de a tine comunicarea buna cu primarii. Ar trebui sa discutam mai barbateste despre aceste lucruri”, a spus senatorul.
Parlamentarul a mai declarat ca sunt sapte organizatii care au „performat negativ in acest sens” si ca situatia fiecareia va fi dezbatuta la nivel central. „Se vor lua si masurile necesare”, a adaugat acesta. Cu toate acestea, Maior s-a ferit sa il atace direct pe presedintele filialei, Ioan Rus, desi aluziile la prestatia acestuia in fruntea organizatiei nu au lipsit. Cei doi s-au intalnit intre patru ochi pentru aproximativ o ora, la sediul PSD Alba, unde se pare ca au discutat despre largirea actualei echipe de conducere si despre trecerea in planul doi a unora dintre actualii lideri ai organizatiei judetene.
Surse din PSD sustin ca relatia dintre cei doi nu este foarte buna. De altfel, senatorul a organizat o conferinta de presa separat, de la ora 12.15, iar Rus de la ora doua, intr-un birou vecin, situat la acelasi etaj al cladirii in care isi sediul partidul. Maior a fost prezent pentru foarte scurt timp si la conferinta presedintelui filialei.
Pe parcursul vizitei sale la Alba Iulia, George Maior s-a intalnit si cu mai multi „opozanti” ai lui Rus, cu care a discutat despre problemele organizatiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă