9.5 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialPicanterii de Bucureşti - ediţie specială pentru domniţe şi dudui

Picanterii de Bucureşti – ediţie specială pentru domniţe şi dudui

Picanterii de Bucureşti, ediţia specială pentru domniţe şi dudui, are loc în zilele de 8, 9 şi 10 martie a.c., între orele 10:00-19:00, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, Universitate).

Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi.

În cadrul târgului de altă dată, negustorii vor fi pregătiţi să ofere demoazelelor şi madamelor pălării de epocă, bijuterii, accesorii, eşarfe realizate prin tehnica nuno felt (împâslire lână), genţi din piele şi multe alte produse unice. Venerabilii domni vor putea achiziţiona cadouri cu stil pentru a le aniversa pe consoartele elegante.

Ateliere chic pentru damele Micului Paris

Damele din Bucureşti sunt aşteptate la atelierele de creaţie susţinute de Creative Arts pentru a realiza accesorii cu stil specifice zilelor cu iz de istorie romanţată ale Bucureştiului interbelic.

Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 12:00, duduile şi domniţele vor crea cercei Charleston din franjuri coloraţi.

Duminică, 10 martie, între orele 12:00-14:00, în cadrul atelierului de Headbands, participantele vor confecţiona bentiţe şi voalete cu personalitate.

Luna martie este mereu un prilej de a oferi cadouri aşa că Asociaţia Manieres vă aşteaptă sâmbătă, începând cu ora 14:00, la atelierul “Cum să oferi şi cum să primeşti un cadou”.

Pentru că limbajul non-verbal este important când comunicăm cu persoanele din jurul nostru, vom discuta despre “Secretele limbajului non-verbal”, tot cu Asociaţia Manieres, imediat după ce aflăm care este maniera potrivită de a oferi un cadou.

Concursuri la bulivar

Pentru a sărbători cu fast Ziua femeii în cadrul “Picanteriilor” domniţele vor avea posibilitatea să se înscrie la o tombolă pentru a primi un voucher cadou oferit de Creative Arts. Câştigătoarea va participa gratuit la ediţia din 17 martie a Proiect13.

Proiect13 reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa. Atelierele sunt organizate bilunar, începând din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D’Arthé.

Alte surprize pline de farmec pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/PicanteriideBucuresti.

Picanterii de Bucureşti îşi propune să ofere bucureştenilor de azi un altfel de modalitate de petrecere a timpului liber în centrul capitalei, într-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucureşti îşi propune să promoveze creaţia artistica şi lucrul manual, autenticul şi frumosul.

Intrarea la târgul de altădată este liberă.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

Cele mai citite

Focar de rujeolă, într-o comunitate de romi. 15 copii au ajuns la spital

Un focar de rujeolă a fost descoperit de autorităţile sanitare din judeţul Bistriţa-Năsăud într-o comunitate de romi din oraşul Năsăud, după ce seara trecută...

Săptămâna politică românească ne-a servit câteva decizii politice majore.

Săptămâna politică românească a adus câteva decizii politice majore. Câteva pariuri cu mize uriașe. S-a lămurit, parțial, șarada comasării alegerilor. Au fost devansate...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă