9.4 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecialPeste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua,...

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid – Steaua, de luni

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică la meciul dintre Rapid şi Steaua Bucureşti, ce se va desfăşura, luni, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, partida fiind considerată cu grad ridicat de risc, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cei peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului “Valentin Stănescu”, pe traseele de sosire şi plecare ale spectatorilor, atât înainte de începerea meciului, cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 18.30, pe bază de abonamente, bilete şi invitaţii. Se interzice accesul în stadion cu umbrele (se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile), precum şi a bannerelor de dimensiuni mari, care sunt folosite în stil cascadă în cadrul coregrafiilor.

Potrivit comunicatului citat, Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere în apropierea stadionului, unde suporterii vor fi controlaţi dacă au asupra lor obiecte interzise de lege; de asemenea, le vor fi verificate documentele de acces în stadion (biletul de intrare şi cartea de identitate).

Suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente nu li se va permite deplasarea către stadion. Deplasarea suporterilor stelişti către punctul de triere se va face în mod individual. Deplasarea de la punctul de triere către stadion se va face în mod organizat, sub însoţirea şi protecţia Jandarmeriei. Partida Rapid – Steaua Bucureşti va avea loc luni, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Cele mai citite

Jumătate dintre mamela sub 14 ani dib UE se află în România

În România, în 2022, erau înregistrate peste 7.000 de mame minore, relevă documente al Ministerului Familiei, potrivit cărora numărul acestora a fost cu...

Războiul din Ucraina, o imensă mașinărie de spălat bani

Afirmația din titlu nu-mi aparține. Ea a fost formulată de Mitch McConnell, liderul minorității republicane din Senatul american. Marii investitori își freacă mâinile. E...

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă