20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPercheziţii la biroul lui Marin Condescu

Percheziţii la biroul lui Marin Condescu

Biroul de la Târgu-Jiu al lui Marin Condescu a fost verificat, vineri, de procurori. La finalul percheziţiei de vineri, poliţiştii au ridicat hard-diskurile a două calculatoare.

Poliţiştii au stat aproximativ trei ore în sediul sindicatelor conduse de Condescu, birourile fiind situate în aceeaşi clădire cu cele ale Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, percheziţionate şi ele de către anchetatori de mai multe ori în ultima perioadă.

Citeşte şi: Sediul clubului PANDURII Târgu Jiu şi locuinţa lui Marin Condescu, percheziţionate de poliţie şi procurori

După ce anchetatorii au plecat la sediul IPJ Gorj, Marin Condescu a coborât din biroul său şi le-a declarat jurnaliştilor care îl aşteptau pentru un punct de vedere că acţiunea de vineri trebuia făcută încă din vară, atunci când el a cerut pentru prima dată verificarea acuzaţiilor că ar fi falsificat contracte de cesiune de creanţe prin care să înşele firma ce asigura tichete de masă pentru mineri şi energeticieni.

„Este prima acţiune corectă pentru aflarea adevărului în privinţa contractelor de cesiune. E clar tot ceea ce este electronic rămâne urmă electronică. Încă din iulie am invocat ca să se demonstreze că au fost aceste negocieri, niciodată nu s-a vrut să se facă această verificare. Acum e prima acţiune în vederea aflării adevărului. Putem demonstra că nu a fost nimic de ascuns şi că toţi au ştiut de aceste negocieri”. a spus Condescu.

Marin Condescu mai este cercetat într-un dosar penal care are legătură tot cu un împrumut acordat echipei de fotbal Pandurii, ancheta fiind începută iniţial în vară de Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu, care şi-a declinat competenţa către Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă