19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPentru vicele Gavrilapolitica-i de prasila

Pentru vicele Gavrilapolitica-i de prasila

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, care odata era vice si la PNL, Gavril Popescu, s-a dat la fund. Nu la fundul fund, Doamne fereste, sa credeti care cumva vreo prostie, ci la fundul politicii. Unde, si acolo miroase. Acuma, nici sa nu credeti ca a intrat in vreo tacere strategica, ca doar-doar capul plecat sabia nu-l taie, ba, mai mult, este apreciat de cei mari si tari din partid.
Liberalul a adoptat politica „inteleapta”, nu pentru ca i-ar placea, ci pentru ca a invatat din propria experienta ca cine are gura mare e mazilit. Asta e politica la liberali, asa ca Gavril Popescu a inceput sa dea semne ca s-a mai prins ceva de el, nu a stat degeaba printr-ale politicii hatisuri.
Si se pare ca strategia sa tocmai functioneaza, caci au ajuns la urechile noastre niste zvonuri cum ca cei de la Bucuresti ar cam dori sa preia el organizatia judeteana. Ca functie pe linie de administratie are, la partid a mai miscat cate ceva, prin Arad sta mai tot timpul si nici nu iasa din vorba miticilor, cum au facut-o altii. Daca o fi sa fie asa, vicele liberal nu va avea zile usoare.
Dar, noroc, ca vorba ceea, e ceva de genul care tace si face. Daca nu, acesta o mai „musca” o data, ca nu ar fi prima, si pentru ca e calit, nu-i plangem de mila. Din experienta noastra putem, insa, sa dam un pronostic, caci Gavril Popescu nu a demonstrat pana acum ca are figura de invingator. Chiar si atunci cand a candidat singur pe un loc a iesit al doilea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă