10.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialPaula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali

Paula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali

Paula Iacob a mers sâmbătă la Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat Gigi Becali, pentru a pune la punct, împreună cu avocatul Pavel Abraham, strategia juridică viitoare în cazul latifundiarului din Pipera, informează b1.ro.

Becali, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, a cooptat-o în echipa de avocaţi pe Paula Iacob, după ce s-a supărat pe ceilalţi aparatori pe motiv că nu au putut să îl înscrie la Facultatea de Teologie.

Citeşte şi Becali face orice pentru a ieşi din închisoare. A vrut să intre la Teologie

Anul viitor, omul de afaceri nu vrea să mai rateze această şansă, ca atare a invitat-o la discuţii pe avocata Paula Iacob.

Aceasta a explicat că multe din dorinţele lui Becali nu s-au realizat deoarece avocaţii săi nu ar fi cunoscut procedurile.

Gigi Becali a încercat să se înscrie la examenul de admitere al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Instituţia de învăţământ i-a respins însă dosarul, întrucât fostul deputat nu a depus şi avizul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Citeşte şi Cum MOTIVEAZĂ judecătorii CREŞTEREA pedepsei lui BECALI

Dacă ar fi reuşit să treacă de etapa înscrierii, Becali ar fi participat la concursul organizat de facultate, iar în cazul în care ar fi fost admis ar fi putut beneficia de o reducere a perioadei pe care o petrece în Penitenciarul Jilava.

Potrivit legii, chiar dacă e închis, Becali are dreptul să studieze la orice facultate, însă nu poate fi primit la cursuri de zi pentru că regimul semideschis de executare a celor trei ani şi jumătate de detenţie nu îi permite să iasă din puşcărie 8 ore pe zi.

Cele mai citite

Parlamentul European aprobă pedepse de până la zece ani de închisoare pentru infracțiuni de mediu

Parlamentul European a aprobat înăsprirea pedepselor pentru infracțiuni de mediu, care pot ajunge, de acum înainte, până la zece ani de închisoare. Eurodeputații au aprobat...

Salarii mai mari pentru angajații Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei are în plan să mărească salariile angajaților. În acest sens, în cursul zilei de mâine, Consiliul General al Capitalei va dezbate...

Sunt acuzat de ”Agenția Națională de Securitate”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține că este acuzat de Agenția Națională de Securitate (ANI) și anunță intenția de a-i da în...
Ultima oră
Pe aceeași temă