15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialPaula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali

Paula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali

Paula Iacob a mers sâmbătă la Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat Gigi Becali, pentru a pune la punct, împreună cu avocatul Pavel Abraham, strategia juridică viitoare în cazul latifundiarului din Pipera, informează b1.ro.

Becali, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, a cooptat-o în echipa de avocaţi pe Paula Iacob, după ce s-a supărat pe ceilalţi aparatori pe motiv că nu au putut să îl înscrie la Facultatea de Teologie.

Citeşte şi Becali face orice pentru a ieşi din închisoare. A vrut să intre la Teologie

Anul viitor, omul de afaceri nu vrea să mai rateze această şansă, ca atare a invitat-o la discuţii pe avocata Paula Iacob.

Aceasta a explicat că multe din dorinţele lui Becali nu s-au realizat deoarece avocaţii săi nu ar fi cunoscut procedurile.

Gigi Becali a încercat să se înscrie la examenul de admitere al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Instituţia de învăţământ i-a respins însă dosarul, întrucât fostul deputat nu a depus şi avizul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Citeşte şi Cum MOTIVEAZĂ judecătorii CREŞTEREA pedepsei lui BECALI

Dacă ar fi reuşit să treacă de etapa înscrierii, Becali ar fi participat la concursul organizat de facultate, iar în cazul în care ar fi fost admis ar fi putut beneficia de o reducere a perioadei pe care o petrece în Penitenciarul Jilava.

Potrivit legii, chiar dacă e închis, Becali are dreptul să studieze la orice facultate, însă nu poate fi primit la cursuri de zi pentru că regimul semideschis de executare a celor trei ani şi jumătate de detenţie nu îi permite să iasă din puşcărie 8 ore pe zi.

Cele mai citite

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă