20.4 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialPatru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare, care ar fi fost furate din Franța, au fost găsite de polițiști într-un sat din Arad, informează Mediafax.

Tractoarele au fost descoperite în satul Bocsig, în curtea unei firme, în urma unei acţiuni privind combaterea traficului ilegal cu utilaje agricole din Uniunea Europeană, relatează purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce.

"În urma verificărilor făcute în bazele de date s-a stabilit că unul dintre tractoare este evidenţiat ca fiind sustras din Franţa în cursul anului 2012, iar cu privire la celelalte se continuă cercetările. Pentru aceste utilaje nu s-au putut prezenta documente de proveniență", a declarat Tuduce.

Polițiștii au spus că valoarea celor patru utilaje agricole, despre care se crede că au fost furate din Franța, este de aproximativ 250.000 de euro.

Valoarea totală a utilajelor furate se ridică la 250.000 de euro. Reprezentanţii firmei în curtea căreia se aflau utilajele nu au niciun document de proveniență, informează sursa citată.

S-a demarat o anchetă în acest caz, poliţiştii colaborând cu autorităţile din Franţa pentru a obţine informaţii despre celelalte trei tractoare.

Cele mai citite

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Topul celor mai ieftine apartamente din București. Cât costă o garsonieră

Cumpărătorii interesați de apartamentele din Capitală au la dispoziție cea mai variată ofertă de locuințe din care pot alege, dar și plătesc sume...

Cât de mult se poate apăra Europa fără ajutorul Americii?

Pentru ca Europa să umple golul lăsat de absența Americii ar fi necesar mult mai mult decât creșterea cheltuielilor pentru apărare. A doua...
Ultima oră
Pe aceeași temă