12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialPatru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare, care ar fi fost furate din Franța, au fost găsite de polițiști într-un sat din Arad, informează Mediafax.

Tractoarele au fost descoperite în satul Bocsig, în curtea unei firme, în urma unei acţiuni privind combaterea traficului ilegal cu utilaje agricole din Uniunea Europeană, relatează purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce.

"În urma verificărilor făcute în bazele de date s-a stabilit că unul dintre tractoare este evidenţiat ca fiind sustras din Franţa în cursul anului 2012, iar cu privire la celelalte se continuă cercetările. Pentru aceste utilaje nu s-au putut prezenta documente de proveniență", a declarat Tuduce.

Polițiștii au spus că valoarea celor patru utilaje agricole, despre care se crede că au fost furate din Franța, este de aproximativ 250.000 de euro.

Valoarea totală a utilajelor furate se ridică la 250.000 de euro. Reprezentanţii firmei în curtea căreia se aflau utilajele nu au niciun document de proveniență, informează sursa citată.

S-a demarat o anchetă în acest caz, poliţiştii colaborând cu autorităţile din Franţa pentru a obţine informaţii despre celelalte trei tractoare.

Cele mai citite

Ajutor de la UE pentru restructurare companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a dat undă verde planului României de a acorda un ajutor de stat pentru restructurare, în valoare de 95,3 milioane EUR, către...

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme...
Ultima oră
Pe aceeași temă