19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPatru români, arestaţi în Italia după ce au jefuit şi au bătut...

Patru români, arestaţi în Italia după ce au jefuit şi au bătut un bătrân

Patru români au fost arestaţi în Italia după ce au jefuit casa unui profesor universitar pensionar, pe care l-au bătut cu o bară de fier marţi noaptea, la Bagnaia, în apropiere de Viterbo, relatează Mediafax.

Ausonio Zappa, în vârstă de 81 de ani, este cea mai recentă victimă a unei serii de jafuri violente care au îngrozit Italia în ultimele luni. Profesorul universitar, fondatorul Academiei «Lorenzo da Viterbo» şi al Academiei de Arte Frumoase din Milano, se afla singur în casa sa când, în jurul orei 2.00, a fost surprins de doi hoţi care au pătruns în vilă. Alţi doi complici îi aşteptau pe aceştia în exteriorul casei.

În momentul în care i-a văzut pe cei doi hoţi, bătrânul a încercat să declanşeze butonul de alarmă conectat la sistemul unei companii private de securitate, dar aceştia l-au atacat cu o bară de fier, oprindu-se doar când bărbatul a căzut pe jos, într-o baltă de sânge.

Potrivit ediţiei electronice a cotidianului Il Tempo, cei patru români, cu vârste de 19, 20, 22 şi respectiv 25 de ani, au fost reţinuţi la scurt timp de carabinieri şi sunt acuzaţi de jaf în formă agravată, răpire şi tentativă de omucidere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă