15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Șase morți, între care doi minori, într-un accident rutier în Vrancea....

UPDATE. Șase morți, între care doi minori, într-un accident rutier în Vrancea. Un tânăr de 23 de ani este în stare gravă

UPDATE. Un tânăr de 23 de ani este singurul supraviețuităr al accidentului rutier produs, vineri, la ieşirea din Adjud. Și-a pierdut ambii părinți, iar el este în stare critică.

Tânărul de 23 de ani, din județul Bacău, se afla la volanul unui autoturism Fiat, alături de părinţii săi, în vârstă de 50 de ani, când mașina a fost izbită frontal de un autoturism Volkwagen ajuns pe contrasens, informează Mediafax.

În prezent, tânărul, care a suferit multiple leziuni în urma accidentului, este internat în stare critică la spitalul din Adjud.

Părinţii tânărului au fost și ei răniți grav în accident și au murit la scurt timp, la spitalul din Adjud.

UPDATE. Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în accidentul produs, vineri, la ieşirea din Adjud spre Bacău a ajuns la şase, informează Poliția. O altă persoană, rănită în accident, este în stare gravă.

UPDATE. Cele patru persoane decedate în accident sunt membrii aceleiași familii, respectiv părinții și doi copii minori, care ar fi din județul Brăila. În același accident, au fost rănite trei persoane care au fost preluate de ambulanțe și transportate în stare gravă la spitalul din Adjud, informează Mediafax.

Patru echipaje ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță au fost trimise la fața locului, precum și un echipaj de la descarcerare, care a scos răniții din mașina de Vrancea dintre fiarele contorsionate.

"Din primele date, un autoturism Volkswagen care se deplasa către București a pătruns pe contrasens tamponând frontal un autoturism marca Fiat. În urma accidentului, au decedat patru persoane din Volkswagen și trei persoane din Fiat au fost rănite grav, fiind transportate la spitalul din Adjud”, a declarat, vineri, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Unul dintre cei trei răniți este în stare critică, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale acestuia.

—-

Patru persoane au murit şi trei au fost rănite grav, vineri, într-un accident rutier în care au fost implicate două mașini, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române. Accidentul s-a produs, în jurul orei 15.00, la ieşirea din localitatea Adjud către Bacău. 

Potrivit primelor informații, printre victime sunt doi minori, un bărbat și o femeie.

Unul din autoturisme a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Răniții au fost transportați la spital,

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN2/E85 se desfăşoară îngreunat, iar pe durata acordării îngrijirilor medicale este posibil ca circulaţia rutieră să fie oprită.

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă