12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialPatru jucatori de echipa nationala

Patru jucatori de echipa nationala

Chiar daca a inceput sontac-sontac perioada de transferuri, Rapid se pare ca a dat lovitura si, in numai o saptamana, si-a asigurat pentru retur semnatura a patru internationali: Viorel Moldovan si Daniel Pancu, transferati de la alte echipe, Maldarasanu si Badoi, care au semnat noi contracte si astfel nu vor mai fi scosi din lot pana la vara si trimisi la echipa a doua.
Presedintele clubului, Dinu Gheorghe, a anuntat ca Badoi a fost lasat sa se alature formatiei giulestene in turneul de pregatire din Cipru, desi nu a semnat inca prelungirea contractului sau cu gruparea din Giulesti, varianta infirmata insa de alte persoane din stafful giulestenilor, care sustin ca mijlocasul si-ar fi dat acordul pentru un contract pe inca doi ani. “Ii dam pasuire inca zece zile, sa se mai gandeasca… Totusi, el a primit permisiunea sa plece in Cipru si poate se va sfatui acolo si cu Razvan (n.r. – antrenorul Razvan Lucescu). Cand se intoarce, daca el considera ca oferta noastra este buna va semna, daca nu, vom vedea noi ce vom face”, a spus Dinu Gheorghe.
Valentin Badoi si Marius Maldarasanu nu au plecat impreuna cu lotul echipei Rapid in turneul de pregatire din Cipru, ramanand la Bucuresti, unde au negociat cu conducerea clubului Rapid, pana aproape de ora 23, prelungirea contractelor scadente in aceasta vara. La finalul intalnirii, Maldarasanu a anuntat ca a semnat prelungirea contractului pana in 2008. “Am ajuns in aceasta seara la o intelegere cu conducerea clubului. Am semnat un nou contract pe inca doi ani, incepand din vara. Sunt bucuros ca s-a terminat cu bine”, a declarat Maldarasanu.
La iesirea de la negocieri, George Copos a precizat ca a ajuns la o intelegere si cu Valentin Badoi. “Am tinut foarte mult ca Maldarasanu si Badoi sa ramana in continuare la echipa si ma bucur ca i-am convins. Vali este un tip special, iar Maldarasanu – un pion important al echipei”, a spus Copos.
Marius Maldarasanu si Valentin Badoi nu au insotit lotul echipei Rapid, care a plecat in turneul de pregatire din Cipru. Cei doi fotbalisti au plecat insa sambata in Cipru, unde Rapid are programat un stagiu de pregatire pana pe data de 29 ianuarie.

Cele mai citite

Cine este candidatul surpriză al PNL la Primăria Capitalei

Surpriză de proporții în privința candidatului PNL la Primăria Capitalei. Un nume greu din administrația locală ar putea fi propus pe lista candidaților...

Bărbat prins la Aeroportul Henri Coandă cu peste 200.000 de euro în bagajul de cală

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă au depistat în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 de...
00:00:32

VIDEO. Inundații fulgerătoare în nordul Peru

Ploile abundente și furtunile au dus la inundații rapide în Piura, în nordul Peru, joi (29 februarie). Potrivit presei locale, furtuna a distrus culturi și...
Ultima oră
Pe aceeași temă