19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPatru imobile de pe piata libera, transformate in gradinite

Patru imobile de pe piata libera, transformate in gradinite

Pentru a mari numarul de locuri in unitatile de invatamant prescolar, Primaria Sectorului 1 va achizitiona, pana la sfarsitul anului, patru imobile de pe piata libera.

Pe parcursul verii aproximativ 100 de scoli au fost incluse in programul de investitii si reparatii demarat de administratia locala. Pana acum au fost executate 70 la suta din lucrarile de modernizare, reparatii curente, amenajare curti si instalatii termice. Termenul maxim de finalizare este 1 septembrie a.c., fiind rezolvate deja problemele existente la Colegiul National "I.L. Caragiale" si la scolile nr. 184, 118 si 171. De asemenea, s-au incheiat si lucrarile de reabilitare la Colegiul  Tehnic de Arhitectura "Ioan N. Socolescu", dar si cele de modernizare la Colegiul Tehnic Grivita, fiind reamenajat bazinul de inot de la scoala nr. 3. Fondurile alocate de la bugetul local pentru modernizarea scolilor sunt de 137.758.000 lei.

»  Pana la sfarsitul anului vor fi terminate lucrarile de consolidare la imobilul care gazduieste scoala de Muzica nr. 1 si Gradinita nr. 206.

»  In paralel, vor fi demarate lucrari de consolidare la gradinitele nr. 1, 50, 203, 251, de extindere la gradinitele nr. 146 si 222 si constructia unui nou imobil pentru Gradinita nr. 42.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă