20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPatru echipe romanesti in Cupele Europene de handbal

Patru echipe romanesti in Cupele Europene de handbal

Oltchim Ramnicu Valcea, rulmentul Brasov, HCM Baia Mare si Otelul Galati sustin in acest weekend meciuri in fazele superioare ale cupelor europene la handbal feminin. Oltchim Ramnicu Valcea va juca maine la Podgorica in Grupa a II-a principala a actualei editiii a Ligii Campionilor, in compania formatiei muntenegrene Buducnost (ora 19.00), o victorie a campioanei Romaniei reprezentand un atu important pentru o clasare intre primele doua locuri, care asigura calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. In sezonul 2007/2008 al Ligii Campionilor, Oltchim a invins in ambele manse formatia din Podgorica in Grupa D a competitiei (35-22, 32-21). In acest sezon insa, Buducnost a reusit in faza grupelor victorii pe teren propriu la echipe precum Hypo Viena si FCK Handbold (Danemarca), aratand un progres fata de sezonul trecut. Meciul din Muntenegru este arbitrat de o brigada din Ucraina, Valentin Vakula si Aleksandr Liudovyk.

In prima mansa a optimilor de finala ale Cupei EHF, Rulmentul Brasov joaca azi in deplasare la Szekesferhervar cu formatia maghiara Feherep Alcoa, de la ora 19.00. Antrenorul Herbert Muller s-a declarat ieri optimist in privinta sanselor echipei Rulmentul Brasov in aceasta faza a competitiei. "Eu sunt foarte multumit de meciurile noastre din ultima vreme, si nu cred ca este imposibil de castigat aceasta partida. Este insa foarte important ca fetele sa inteleaga ca este o intalnire de 120 de minute. Nu se termina calificarea acum, in Ungaria", a spus Herbert Muller. In aceeasi competitie, HCM Baia Mare primeste astazi replica echipei germane HC Leipzig (ora 17.00).
In prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Cupelor, Otelul Galati joaca duminica la Debrecen in fata formatiei ungare DVSC Aquaticum de la ora 16.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă