3.7 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialPartenera de viaţă a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar...

Partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar Sebastian Ghiţă, la firma Asesoft International

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, că partenera de viaţă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a lucrat, în 2012, la firma Asesoft International SRL, deţinută de deputatul fugar Sebastian Ghiţă. Jurnalistul adaugă că Tănase Irina Alexandra, secretara liderului social-democraţilor, a încasat un salariu de 17.700 de lei, conform declaraţiei de avere pe care aceasta a semnat-o un an mai târziu.


Citeşte şi: SITUAȚIE DUBIOASĂ. Casa baronului Liviu Dragnea nu e acasă. Șeful condamnat al PSD trebuie să explice sub ce formă legală stă în apartamentul a cărui adresă a fost devoalată

Șeful PSD a ameninţat că depune plângere penală împotriva jurnalistului RL Mircea Marian. Dacă va depune plângerea, liderul social-democrat va fi nevoit să explice în instanță dacă este proprietarul unei locuințe pe care nu a declarat-o.


 

“Stiti unde a lucrat iubita secreta – asa cum sustine presa tabloida – a lui Liviu Dragnea inainte sa o ia acesta la cabinetul sau pe vremea cand era ministru al dezvoltarii regionale?

La Asesoft International SRL unde a incasat in 2012 un salariu anual de 17.700 lei conform declaratiei de avere a domnisoarei Tanase Irina Alexandra. Acestea sunt date publice conform declaratie sale de avere depusa pe 25.10.2013 in calitate de secretar la cabinetul ministrului dezvoltarii Liviu Dragnea.

Asesoft International SRL a fost detinuta de Sebastian Ghita, fost deputat PSD si patron al televiziunii Romania TV, fiind dat in urmarire internationala pentru ca a fugit din Romania pentru a scapa de urmarirea penala in cele patru dosare penale instrumentate de DNA si alte parchete.

Credeti voi ca daca Sebastian Ghita i-a angajat pe post de secretara amanta lui Liviu Dragnea nu ar fi putut incheia si niste intelegeri subterane cu acesta, inclusiv sa-i predea acestuia casetele alea in care facea tot felul de dezvaluiri?”, se întreabă, retoric, Stelain Negrea. 

 

Cele mai citite

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriașă orice „recunoaștere unilaterală a unui stat palestinian”

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covârşitoare o rezoluţie propusă de prim-ministrul Benjamin Netanyahu împotriva oricărei "recunoaşteri unilaterale a unui stat palestinian",...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă