18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialPartenera de viaţă a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar...

Partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar Sebastian Ghiţă, la firma Asesoft International

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, că partenera de viaţă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a lucrat, în 2012, la firma Asesoft International SRL, deţinută de deputatul fugar Sebastian Ghiţă. Jurnalistul adaugă că Tănase Irina Alexandra, secretara liderului social-democraţilor, a încasat un salariu de 17.700 de lei, conform declaraţiei de avere pe care aceasta a semnat-o un an mai târziu.


Citeşte şi: SITUAȚIE DUBIOASĂ. Casa baronului Liviu Dragnea nu e acasă. Șeful condamnat al PSD trebuie să explice sub ce formă legală stă în apartamentul a cărui adresă a fost devoalată

Șeful PSD a ameninţat că depune plângere penală împotriva jurnalistului RL Mircea Marian. Dacă va depune plângerea, liderul social-democrat va fi nevoit să explice în instanță dacă este proprietarul unei locuințe pe care nu a declarat-o.


 

“Stiti unde a lucrat iubita secreta – asa cum sustine presa tabloida – a lui Liviu Dragnea inainte sa o ia acesta la cabinetul sau pe vremea cand era ministru al dezvoltarii regionale?

La Asesoft International SRL unde a incasat in 2012 un salariu anual de 17.700 lei conform declaratiei de avere a domnisoarei Tanase Irina Alexandra. Acestea sunt date publice conform declaratie sale de avere depusa pe 25.10.2013 in calitate de secretar la cabinetul ministrului dezvoltarii Liviu Dragnea.

Asesoft International SRL a fost detinuta de Sebastian Ghita, fost deputat PSD si patron al televiziunii Romania TV, fiind dat in urmarire internationala pentru ca a fugit din Romania pentru a scapa de urmarirea penala in cele patru dosare penale instrumentate de DNA si alte parchete.

Credeti voi ca daca Sebastian Ghita i-a angajat pe post de secretara amanta lui Liviu Dragnea nu ar fi putut incheia si niste intelegeri subterane cu acesta, inclusiv sa-i predea acestuia casetele alea in care facea tot felul de dezvaluiri?”, se întreabă, retoric, Stelain Negrea. 

 

Cele mai citite

Crește contrabanda cu țigări la granița de sud a României

Doar pe parcursul primelor trei luni din anul 2024, la granița de sud a României au fost capturate 12 milioane de țigarete de contrabandă....

Ultimul pas pentru operaționalizarea IMM Plus, îndeplinit

După aprobarea schemei de ajutor de stat IMM Plus de către Comisia Europeană la 9 aprilie a.c., a fost publicat Ordinul comun care stabilește...

1,29 milioane de bugetari, potrivit datelor Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în februarie 2024, de 1.289.965, cu 1.827 mai puţine comparativ cu ianuarie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă