21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialParlamentarii Serban Mihailescu si Ioan Munteanu au demisionat din PSD si isi...

Parlamentarii Serban Mihailescu si Ioan Munteanu au demisionat din PSD si isi fac partid nou

Senatorul Serban Mihailescu si deputatul Ioan Munteanu au decis sa se alature grupului independentilor, condus de Gabriel Oprea.

Mihailescu a spus ca "s-a incheiat o etapa din viata PSD" si ca in ultima vreme experienta sa nu a mai fost folosita de partid. El a mai spus ca intentioneaza sa creeze un nou partid politic, sustinut de Oprea, din care vor face parte parlamentarii din actualul grup al independentilor. Mihailescu a explicat ca decizia sa nu are legatura cu alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD si ca ar fi facut acelasi lucru si daca ar fi castigat Mircea Geoana.

 

Serban Mihailescu era membru PSD din 1991, membru in conducerea partidului, si a detinut functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, dar si pe cea de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului in Cabinetul Nastase.

Ioan Munteanu a fost membru PDSR in perioada 1992-1999, in 2000 a trecut la ApR, apoi s-a intors in noul PSD, fiind pana in 2004 lider al filialei Neamt. El a fost vicepremar al orasului Piatra Neamt si apoi prefect de Neamt.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă