22.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialParlamentari de Timis, nemultumiti de activitatea sefului Politiei

Parlamentari de Timis, nemultumiti de activitatea sefului Politiei

Parlamentarii din Timis incep sa isi exprime, pe rand, unele nemultumiri cu privire la activitatea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie, mai exact a comandantului acestei institutii, comisarul-sef Cristian Lapadat. Seria a fost inceputa de presedintele filialei PSD, senatorul Ilie Sarbu, care a facut referiri la subiectele legate de imaginea partidului din care face parte.
La sfarsitul anului trecut, senatorul a facut interpelari la ministrul Administratiei si Internelor pentru aflarea celor/celui care l-au batut acum doi ani pe jurnalistul timisorean Ino Ardelean si a celor care au spart sediul PSD acum un an. „S-a spus ca ar fi fost o bataie comandata de social-democrati, dar noua Putere nu face nimic sa afle adevarul. Sa cred ca suspectul e din actuala Putere sau omul vreunui comisar din Politie?”, se intreaba Sarbu.
Daca se va adeveri ca atacul asupra jurnalistului a fost comandat din interiorul PSD, senatorul are si condamnarea perfecta: excluderea din partid.
Vinovat pentru tergiversarea cazului este considerat seful IPJ, Cristian Lapadat. Mai mult, Sarbu i-a transmis acestuia ca „daca nu devine politist”, ii va cere zilnic demisia catre ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Un alt parlamentar care si-a exprimat nemultumirea cu privire la felul in care decurg anchetele in „ograda” IPJ este democratul Valeriu Tabara. Acesta a declarat ca va cere o intrevedere cu Lapadat, prima din cei zece ani de reprezentant al Timisului in Parlament, pentru a clarifica o chestiune cu care demnitarul nu s-a mai confruntat. „Este prima data cand aflu ca persoane care au fost la mine in audienta au fost anchetate. Un fapt extrem de grav, pe care il voi sesiza ministrului Vasile Blaga”, a adaugat deputatul Tabara.

Cele mai citite

VIDEO. Rฤƒzvan Exarhu, scandal cu un cetฤƒศ›ean. „Cu ce drept mฤƒ filmezi?”

Rฤƒzvan Exarhu, cunoscut jurnalist ศ™i om de radio, a fost implicat recent รฎntr-un incident public care a atras atenศ›ia internauศ›ilor. Totul a รฎnceput cรขnd un...

Liverpool are o nouฤƒ ศ›intฤƒ! Cu cine vrea sฤƒ รฎl รฎnlocuiascฤƒ pe Salah

Liverpool se pregฤƒteศ™te pentru o posibilฤƒ despฤƒrศ›ire de Mohamed Salah, iar ศ™efii clubului au รฎnceput cฤƒutฤƒrile pentru un รฎnlocuitor de seamฤƒ. Conform publicaศ›iei Mundo Deportivo,...

Viktor Orban avertizeazฤƒ cฤƒ UE se รฎndreaptฤƒ cฤƒtre un „rฤƒzboi rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri cฤƒ Uniunea Europeanฤƒ riscฤƒ sฤƒ intre รฎntr-un "rฤƒzboi rece economic" cu China, รฎn contextul pregฤƒtirilor blocului european...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ