33.5 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSpecialPanteonul perlelor: de la beţivii lui Toader, la sânii lui Prigoană, excluderea...

Panteonul perlelor: de la beţivii lui Toader, la sânii lui Prigoană, excluderea imaginată de Vanghelie şi haimanalele lui Mazăre

Viermi, ciumpalaci, cam beţivi şi un pic leneşi. Cam aşa par, în ochii politicienilor, românii de astăzi.

După ce politicianul Iulian Urban şi-a permis să-i nu­mească “viermi” pe protestatarii din Piaţa Universităţii, iar un alt lider PDL i-a făcut “ciumpalaci”, luni seară, şeful grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a comis altă gafă, în direct, la Realitatea TV.

El a spus că majoritatea celor care au murit în România în ultimele zile, din cauza zăpezilor, “au băut şi au adormit”. 

Practic, ar fi murit din cauză că au băut. “Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul a băut şi a adormit acolo”, a declarat Toader luni seara, încercând să apere în acest fel reacţia autorităţilor în faţa oamenilor blocaţi în zăpadă.

Politicianul poate să bifeze gafa comisă la capitolul eşecuri, pentru că, aşa cum spunea Elena Băsescu, “poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri”.

Alte ziceri celebre 

Elena Udrea: “De câţiva ani, toamna vine fix la 1 septembrie”.

Ion Iliescu: “Beţia puterii te duce prin toate etapele: la început eşti cocoş, dup-aia te transformi în maimuţă, treci apoi prin faza de leu, iar la sfârşit ajungi porc”.

Marian Vanghelie, după ce a fost debarcat de Victor Ponta de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti: “Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează”. 

Radu Mazăre: “Dacă nu umbli cu haimanale, n-ai cum să aduci nici două fete cu care tu ai o relaţie normală, sentimentală, în acelaşi pat.”

Silviu Prigoană: “Eu am avut o părere personală, exprimată şi public, şi între sânii partidului.”

 

Cele mai citite

Adolescenta dispărută în Bragadiru a fost găsită. Nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării

Fata de 12 ani din Bragadiru, dată dispărută marți de familia sa, a fost găsită de polițiștii din Ilfov. Marți seara, în jurul orei...

Salariu uriaș pentru Denis Drăguș la Trabzonspor. Cât va încasa “tricolorul”

Denis Drăguș (25 de ani) a avut o evoluție remarcabilă în meciul de debut la EURO 2024, contribuind semnificativ la victoria României cu 3-0...

Ce mobilier trebuie să ai într-un dormitor: 6 piese esențiale

Decorarea dormitorului tău merge mult mai departe de a cumpăra un pat 140x200 sau king-size. De fapt, din ce în ce mai mulți oameni...
Ultima oră
Pe aceeași temă