13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPanteonul perlelor: de la beţivii lui Toader, la sânii lui Prigoană, excluderea...

Panteonul perlelor: de la beţivii lui Toader, la sânii lui Prigoană, excluderea imaginată de Vanghelie şi haimanalele lui Mazăre

Viermi, ciumpalaci, cam beţivi şi un pic leneşi. Cam aşa par, în ochii politicienilor, românii de astăzi.

După ce politicianul Iulian Urban şi-a permis să-i nu­mească “viermi” pe protestatarii din Piaţa Universităţii, iar un alt lider PDL i-a făcut “ciumpalaci”, luni seară, şeful grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a comis altă gafă, în direct, la Realitatea TV.

El a spus că majoritatea celor care au murit în România în ultimele zile, din cauza zăpezilor, “au băut şi au adormit”. 

Practic, ar fi murit din cauză că au băut. “Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul a băut şi a adormit acolo”, a declarat Toader luni seara, încercând să apere în acest fel reacţia autorităţilor în faţa oamenilor blocaţi în zăpadă.

Politicianul poate să bifeze gafa comisă la capitolul eşecuri, pentru că, aşa cum spunea Elena Băsescu, “poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri”.

Alte ziceri celebre 

Elena Udrea: “De câţiva ani, toamna vine fix la 1 septembrie”.

Ion Iliescu: “Beţia puterii te duce prin toate etapele: la început eşti cocoş, dup-aia te transformi în maimuţă, treci apoi prin faza de leu, iar la sfârşit ajungi porc”.

Marian Vanghelie, după ce a fost debarcat de Victor Ponta de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti: “Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează”. 

Radu Mazăre: “Dacă nu umbli cu haimanale, n-ai cum să aduci nici două fete cu care tu ai o relaţie normală, sentimentală, în acelaşi pat.”

Silviu Prigoană: “Eu am avut o părere personală, exprimată şi public, şi între sânii partidului.”

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...
Ultima oră
Pe aceeași temă