20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPandurii - Steaua 1-1. Stoichiţă: Ne rugăm la Dumnezeu să facă şi...

Pandurii – Steaua 1-1. Stoichiţă: Ne rugăm la Dumnezeu să facă şi celelalte echipe meciuri nule

„Am avut câteva momente în care am fost dereglaţi de Târgu Jiu care este o echipă bună. Ne rugăm la Dumnezeu să facă şi celelalte echipe meciuri nule. Îmi doream foarte mult o victorie, dar prima repriză a demonstrat că Steaua poate să joace un fotbal foarte bun, modern, agresiv… Nu am ce să-mi reproşez, am încercat să joc un sistem mult mai agresiv, un 4-1-4-1. Chipciu a avut o realizare de excepţie”, a spus Stoichiţă la Digi Sport.

„Pe final, dacă beneficiam de puţină şansă, puteam să mai dăm un gol, dar asta este situaţia. Este un rezultat corect, dar din nefericire, este un rezultat care ne îndepărtează de CFR. Mai sunt 10 etape, distanţa va fi de cel puţin 7 puncte de locul 1. Păcat de golul fenomenal marcat de Alex Chipciu. Un jucător de certă perspectivă pentru fotbalul românesc.

Dacă o să spun că este o cădere fizică, lumea o să spună că am ceva cu Ilie Stan. Nu este corect, n-am discutat niciodată despre predecesori şi n-am s-o fac nici acum. Comentaţi voi. Se mai fac şi greşeli în fotbal, este normal, altfel n-ar mai exista fotbal, dar nu pot să arată cu degetul un jucător, n-am făcut-o niciodată”, a declarat Mihai Stoica la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show.

 

„Rezultatul este echitabil! Dar să ai 1-0 in minutul 80 şi  să iei gol dintr-un aut e inadmisibil! Cea mai bună apărare, fundaşii centrali cei mai buni… Greşeala a plecat de la Chiricheş. A fost aut, s-a bătut un aut şi am luat gol! Eu nu pot să reproşez nimic echipei, aşa a fost sa fie”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

„Dacă aveam 2-0 sau 3-0 nu zicea nimeni nimic. În a doua repriză au scăzut motoarele. Mie mi-a plăcut toată echipă, doar Rusescu a fost mai şters. Am cîştigat un punct azi, să vedem ce fac restul. Nouă ne convine să bată Vasluiul pe CFR Cluj şi să fie egal la Rapid – Dinamo”, a mai spus Gigi Becali .

 

Steaua si Pandurii au terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost inscrise de stelistul Chipciu (min 74) si de Maxim (min 81).

 

În minutul 24, un suporter a intrat pe teren, fiind scos în scurt timp de pe gazon. Fanul a pătruns în careul Stelei, însă a fost prins rapid de câţiva stewarzi, care l-au scos de pe teren.

În acelaşi minut, un alt suporter a reuşit să sară gardul de la marginea terenului, dar a fost oprit imediat de forţele de ordine.

Fanul care a intrat pe teren s-a dus în faţa portarului stelist şi şi-a dat jos pantalonii.

 

LIVETEXT Pandurii Tg Jiu – Steaua

S-a terminat partida

MIN 88 GALBEN pentru Nistor pentru proteste

MIN 81 GOOOL Pandurii Maxim inscrie din 6 metri

MIN 78 BARA Pandurii Nistor a sutat de la 20 metri in bara portii lui Stanca

MIN 75 GALBEN pentru Bourceanu

MIN 74 GOOL Steaua Chipciu a sutat imparabil de la marginea careului

MIN 70 Echipa din Tg Jiu a inceput sa domine partida

MIN 68 RATARE uriasa Pandurii Stanca scoate sutul lui Paul Batin

MIN 64 RATARE URIASA PANDURII Dan Nistor a incecat un lob peste Stanca, Chiriches degajeaza de pe linia portii

MIN 61 SCHIMBARE STEAUA Iese Răduţ, intră Tibi Bălan

MIN 56 Contraatac al gazdelor, Voiculeţ îl întoarce pe Bourceanu şi trage, Ilie atenuează forţa şutului şi Stanca reţine fără probleme

MIN 52 Răduţ îl calcă pe gleznă pe Maxim, dar scapă fără cartonaş

MIN 46 Maxim pătrunde în partea dreaptă şi încearcă să şuteze din unghi, dar balonul trece pe lîngă poartă

A inceput repriza secunda

S-a terminat prima repriza

MIN 45 BARA pentru Steaua Tanase a trimis mingea in bara, iar mingea nu a putut fi impinsa in poarta de Rusescu sau Tatu

MIN 37 Lansare de 40 de metri a lui Bourceanu pentru Chipciu. Stelistul a centrat pentru Tanase si fundasii gorjeni au respins in corner

MIN 35 GALBEN pentru TATU

MIN 30 Unguruşanu centrează de pe partea stângă, steliştii resping de la prima bară. Mingea ajunge din nou în posesia gorjenilor, Voiculeş trimite în careu, Batin reia cu capul din 6 metri, dar mingea nu prinde cadrul porţii

MIN 27 RATARE STEAUA TTatu centrează la colţul scurt, Rusescu se desprinde de marcaj şi reia cu capul puţin pe lângă poartă

MIN 25 Meciul s-a reluat

MIN 25 Meciul intrerupt. Un suporter a intrat pe teren

MIN 24 Centrare a lui Chipciu scoasa in corner de Mingote

MIN 16 Rusescu patrunde in careu, dar fundasii il blocheaza

MIN 14 Lansare in adancime pentru Chiricheş. Sutul stelistului este agatat de portarul Mingote

MIN 10 GALBEN pentru Voiculet

MIN 8 Rusescu a sutat peste poarta din lovitura libera

MIN 7 GALBEN pentru Calin Cristea

 

A inceput partida

 

ECHIPELE DE START

PANDURII: Mingote – Unguruşan, Viera, Călin Cristea, Ionuţ Rada – Mihai Pintilii, Alexandru Maxim – Dan Nistor, Claudiu Voiculeţ, Ibeh – Batin

STEAUA: Stanca – Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pârvulescu – Chipciu, Bourceanu, Răduţ, Tănase – Tatu, Rusescu

Cine face echipa: Stoichiţă sau Gigi Becali?

Formaţia Pandurii Tg Jiu întâlneşte astăzi, de la ora 21:30, pe propriul teren, pe Steaua Bucureşti, în primul meci după demiterea lui Ilie Stan şi instalarea lui Mihai Stoichiţă pe banca tehnică a echipei din Ghencea. Meciul de la Târgu Jiu este deschis oricărui rezultat pentru că se întâlnesc două echipe care mizeaza pe cartea atacului.

Formaţia Pandurii a fost revelaţia turului în Liga 1, dar meciurile din acest an au arătat o echipă slăbită după plecările din iarnă. Echipa din Târgu Jiu a înregistrat un singur succes în acest retur. Antrenorul Petre Grigoraş, tocmai tehnicianul despre care se spune că va prelua formaţia din Ghencea din vară, spune că regresul echipei sale se datorează faptului că a pierdut jumătate din echipă în acest retur.

„Am fi avut mai multe puncte pana acum, poate chiar eram mai aproape de un loc de Liga Europa, daca nu pierdeam mai mult de jumatate din echipa. Pe lângă cei transferaţi, avem foarte mulţi accidentaţi. Sper să nu suferim în faţa Stelei din acest punct de vedere. Greu nu ne va fi doar cu Steaua, ci şi cu Astra, următorul meci, pentru că şi acolo echipa şi-a schimbat antrenorul”, a declarat Grigoraş, la Radio sptfm.

Tehnicianul Pandurilor apreciază că meciul cu Steaua va fi unul greu, indiferent de cine antrenează echipa din Ghencea. Grigoraş vrea să câştige toate punctele puse în joc.

„Indiferent cine venea la Steaua, tot un meci foarte greu am fi avut. Stiu ce înseamnă Steaua şi spiritul Stelei. Nu vreau să mă gândesc cum va fi, însă vreau să jucăm pentru câştigarea celor trei puncte. Au în lot jucatori care pot să fie decisivi într-un meci, iar noi trebuie să conştietizăm asta. Am spus că este bun şi un punct, având în vedere că adversarul este foarte valoros. Nu-mi convine egalul aşa că vom face tot ce ne va sta în putere să câştigăm”, a mai spus Petre Grigoraş.

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, i-a promis patronului Gigi Becali că va inova la Târgu Jiu. Tehnicianul va ţine cont de cerinţele finanţatorului din Pipera şi va face o echipă pe placul acestuia. Prima surpriză ar fi apariţia lui Tibi Bălan în linia de mijloc a echipei. A doua mutare este trecerea brazilianului Geraldo pe postul de fundaş dreapta, pentru a-l păstra pe Chiricheş în mijlocul linii de apărare, aşa cum îşi doreşte Gigi Becali.

„Ştiu cu ce echipă va juca Stoichiţă, dar nu vreau să o deconspir. E ceva ce nici Mourinho n-a făcut, el va revoluţiona echipa, chiar dacă luăm trei goluri, tot noi vom câştiga!”, a declarat Gigi Becali.

Echipe probabile:
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cristea – Nistor, Pintilii, Voiculeţ -Maxim, Ibeh, Batin.
Antrenor: Petre Grigoraş

Steaua:
Tătăruşanu – Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pârvulescu – Chipciu, T.Bălan, Bourceanu, Cr.Tănase – Rusescu, Tatu.
Antrenor: Mihai Stoichiţă

Meciul Pandurii Tg Jiu – Steaua se va disputa sâmbătă, de la 21:30, în direct la Digisport şi LIVETEXT pe romanialibera.ro.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă