19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPăcurar: "Am semnat cu "U" Cluj fără ezitare"

Păcurar: „Am semnat cu „U” Cluj fără ezitare”

Universitatea Cluj a făcut şi un transfer de la Steaua Bucureşti şi l-a adus pe Alexandru Păcurar, cel care a avut o contribuţie importantă la înfrângerea ardelenilor în prima etapă, chiar împotriva Stelei. Născut şi crescut la Cluj, Păcurar a mai trecut pe la Dinamo Bucureşti sau Pandurii Târgu Jiu, înainte de a se întoarce la „U”, unde vrea să pună umărul la o clasare cât mai bună a echipei în acest campionat. „Sunt părţi bune şi părţi mai puţin bune că am venit la Cluj, dar cel mai important este că m-am întors acasă, la echipa mea de suflet. Sper să mă integrez cât mai repede în lot şi să strângem cât mai multe puncte. Am fost chemat de Victor Piţurcă la Craiova, dar când am auzit de interesul Universităţii am semnat fără ezitare”, a declarat mijlocaşul în vârstă de 28 de ani.

Greu pentru Pană

Pe vremea când evolua pentru Pandurii Târgu Jiu, Păcurar a fost căutat de către oficialii de la CFR Cluj, rivala locală a „studenţilor”. Cele două cluburi, însă, nu s-au înţeles, iar jucătorul a rămas la echipa gorjeană. „Cred că pentru suporteri nu contează acest lucru. Eu nu am discutat cu nimeni de la CFR Cluj şi nu am fost aproape de a juca în Gruia. Venirea mea la „U” nu este un pas înapoi pentru că am venit să joc fotbal, iar la Steaua nu mai era posibil acest lucru pentru că am simţit că cei aduşi de domnul Piţurcă nu mai sunt agreaţi. Eu nu sunt tipul de jucător care să ia bani şi să stea pe bancă, aşa că am venit să joc pentru Universitatea”, a mai spus mijlocaşul. Alături de Păcurar, la Cluj va ajunge, sâmbătă, şi Adrian Piţ, un alt mijlocaş. Cea mai grea misiune o are antrenorul Marian Pană. „Faptul că au venit ei nu înseamnă că vor pleca alţi jucători. Doar evoluţia lor din teren ne-ar face să ne gândim la o eventuală despărţire de câţiva dintre ei. Alex a venit să ne întărească, nu să ia locul la altul. Este un jucător valoros şi ne va ajuta, pentru că trebuie să strângem cât mai multe puncte în tur ca să stăm mai liniştiţi în retur”, a spus tehnicianul Universităţii.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă