22.9 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialP.D. Mangalia - la ora bilantului

P.D. Mangalia – la ora bilantului

Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat s-a intrunit la sfarsitul acestei saptamani la Mangalia. Este prima intalnire pe anul in curs a BPJ, desfasurata in teritoriu, alaturi de Biroul Permanent Local al organizatiei Mangalia a Partidului Democrat.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, a prezentat o analiza a activitatii Biroului Permanent Local din ultimele trei luni, precum si un program de activitati politice pentru primele sase luni ale anului 2006, dupa modelul propus prin Programul Politic aprobat de Biroul Permanent Judetean.
Organizatia municipala Mangalia a Partidului Democrat si-a stabilit ca principale directii de activitate consolidarea structurii politice locale prin analizarea si restructurarea organizatiilor interne si a sectiilor de votare. De asemenea, P.D. Mangalia va deveni si mai prezent in viata locala prin promovarea unui numar cat mai mare de hotarari de consiliu local care sa vina in intampinarea problemelor comunitatii.
Membrii Biroului Permanent Judetean au apreciat omogenitatea si determinarea conducerii organizatiei municipale Mangalia a Partidului Democrat de a deveni cea mai importanta forta politica la nivel local.
Din aceasta perspectiva, presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat, deputatul Stelian Dutu, a subliniat faptul ca alegerile locale din anul 2008 vor fi castigate de partidul cel mai prezent pe scena politica locala, alaturi de oameni. Stelian Dutu a solicitat organizatiei Mangalia a Partidului Democrat sa finalizeze intr-un timp cat mai scurt activitatea de evaluare si reconstructie la nivelul tuturor organizatiilor interne, punand accent pe necesitatea infiintarii intr-un timp cat mai scurt a Organizatiei Oamenilor de Afaceri a Partidului Democrat in municipiul Mangalia.
Biroul Permanent Judetean va reveni in municipiul Mangalia peste trei luni, cand va efectua o evaluare a activitatii Biroului Permanent Local.
Saptamana urmatoare, Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat va continua intalnirile in teritoriu cu Birourile Permanente Locale, urmatoarea sedinta urmand a se desfasura la Cernavoda.

Cele mai citite

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

Trei candidaturi la prezidențiale au fost contestate la CCR. Sâmbătă se analizează sesizările

Sâmbătă este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai înaltă funcție în stat. În cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidați până acum Sâmbătă...

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă