16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialOtelul Galati, cel mai sanctionat club!

Otelul Galati, cel mai sanctionat club!

» Jandarmeria a intocmit, in turul Ligii I, 52 de dosare premergatoare urmaririi penale, a interzis accesul pe stadioane a 57 de suporteri si a aplicat 349 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 309.000 de lei.

Cele 52 de dosare premergatoare urmaririi penale au fost intocmite pentru folosirea obiectelor pe baza de amestecuri pirotehnice, portul ilegal de arme albe, incalcarea masurii de interzicere a accesului la jocurile sportive, loviri sau alte violente, distrugeri, detinere de droguri pentru consum si uz de fals, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Romane.
De asemenea, Jandarmeria a aplicat 349 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 308.775 de lei. Aceste amenzi au fost aplicate pentru adresarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare la adresa oficialilor, spectatorilor sau fortelor de ordine, consumul de bauturi alcoolice in incinta sau in zona apropiata stadionului, incercarea de patrundere in incinta arenei sportive fara documente de acces, cu documente false sau apartinand altor persoane, provocarea de scandal, nerespectarea masurilor de ordine impuse de organizator, neadoptarea masurilor legale in scopul prevenirii producerii unor incidente.

Cel mai sanctionat club de fotbal a fost Otelul Galati (cu 13 sanctiuni, doua amenzi si 11 avertismente scrise), urmat de Dinamo (cinci sanctiuni in valoare de 129.000 lei), Rapid (cinci sanctiuni in valoare de 80.000 lei) si Steaua (doua sanctiuni in valoare de 60.000 lei).
Dintre cele 153 de partide ale turului Ligii I, 36 au fost considerate ca avand un grad de risc ridicat, 109 – un grad de risc mediu si opt – un grad de risc scazut.

» Pe timpul celor 35 de partide internationale disputate de echipele romanesti s-au intocmit 25 de dosare cu acte de constatare premergatoare urmaririi penale, s-au aplicat 48 de sanctiuni contraventionale si s-au luat zece masuri complementare de interzicere a accesului la competitii si jocuri sportive.

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă