16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialOţelul-CFR nu mai interesează pe nimeni

Oţelul-CFR nu mai interesează pe nimeni

În ultimele două sezoane, meciurile dintre CFR Cluj şi Oţelul Galaţi au trezit interesul celorlalte candidate la titlu. Acuzaţiile dure de non-combat au curs atât la adresa ardelenilor, în primăvara lui 2011, cât mai ales la cea a moldovenilor, în ambele partide ale sezonului trecut, însă primul meci din acest sezon, ce va avea loc luni, nu l-a mai băgat nimeni în seamă. Cei mai vehemenţi dintre contestatari, finanţatorii echipelor Steaua Bucureşti şi FC Vaslui, Gigi Becali respectiv Adrian Porumboiu sunt mult mai interesaţi de adversarii propriilor formaţii din cupele europene, aşa că Oţelul Galaţi-CFR Cluj pare că se va desfăşura în linişte luni seară.

 

Victorie pentru Basel

Cei mai agitaţi au redevenit antrenorii celor două echipe, pentru că partida din Moldova are o importanţă la fel de mare pentru ambele formaţii. Mult mai interesaţi de o victorie sunt clujenii, care au arătat o creştere de formă la ultimele meciuri, iar un succes la Galaţi le betonează moralul pentru dubla cu FC Basel, din play-off-ul Ligii Campionilor. „Oţelul este o echipă bună, redutabilă mai ales pe teren propriu, iar noi trebuie să jucăm mai bine ca la Liberec pentru a câştiga. O victorie ne întăreşte moralul pentru Basel, deoarece trebuie să abordăm foarte încrezători meciurile pentru Ligă”, a declarat antrenorul clujenilor, Ioan Andone. Oţelul-CFR va începe la ora 19:00.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă