15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialORIBIL! Vezi cum arată rochia creată din sfârcuri de vacă şi iac!

ORIBIL! Vezi cum arată rochia creată din sfârcuri de vacă şi iac!

După ce Lady Gaga a provocat un scandal uriaş cu rochia din bucăţi de carne pe care a purtat-o la premiile MTV 2010, o altă rochie, creată din sfârcuri de vacă şi iac, i-a pus pe jar pe cei care militează pentru protecţia animalelor, potrivit dailymail.co.uk.

Rachel Freire, un designer din Londra, a şocat lumea modei după ce a creat o rochie din sfârcuri de vacă şi de iac. Pentru această rochie s-au folosit nu mai puţin de 3.000 de sfârcuri, 90% dintre ele fiind de vacă şi 10% de iac. Rochia a fost prezentată la Somerset House în Londra şi va fi purtată pe scenă la Săptămâna Modei din Paris.

Designerul în vârstă de 32 de ani, care a colaborat cu nume celebre din showbiz precum Christina Aguilera sau Courtney Love, a afirmat că e încântată de cele două rochii şi sutienul create de ea după ce a primit bucăţile de piele de la tăbăcărie.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor au atacat-o pe Rachel Freire susţinând că a creat ceva absolut grotesc.

În replică, designerul spune că nu a făcut nimic altceva decât să recicleze numeroase bucăţi de piele, care altfel ar fi fost aruncate.

„Eu nu am făcut nimic decât să reciclez. Oamenii care mă critică habar nu au despre cantitatea de piele care se aruncă zilnic”, a spus Rachel Freire.

Cele mai citite

Momente de neuitat pentru Anca Dumitra. Actrița a născut

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, trăiesc momente de neuitat, devenind recent părinți pentru prima dată. În cursul zilei de ieri, cei doi...

Cultură de canabis descoperită într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis în județul Neamț, una amplasată într-o comună și cealaltă într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica....

Scăderea cotațiilor la grâu persistă, în ciuda reducerii dobânzii de către Fed și a cererii slabe din Europa

Cotațiile la grâu au înregistrat o scădere recentă, influențată de cererea slabă din Europa și de condițiile meteo favorabile în SUA, care au eclipsat...
Ultima oră
Pe aceeași temă