10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialORIBIL! Vezi cum arată rochia creată din sfârcuri de vacă şi iac!

ORIBIL! Vezi cum arată rochia creată din sfârcuri de vacă şi iac!

După ce Lady Gaga a provocat un scandal uriaş cu rochia din bucăţi de carne pe care a purtat-o la premiile MTV 2010, o altă rochie, creată din sfârcuri de vacă şi iac, i-a pus pe jar pe cei care militează pentru protecţia animalelor, potrivit dailymail.co.uk.

Rachel Freire, un designer din Londra, a şocat lumea modei după ce a creat o rochie din sfârcuri de vacă şi de iac. Pentru această rochie s-au folosit nu mai puţin de 3.000 de sfârcuri, 90% dintre ele fiind de vacă şi 10% de iac. Rochia a fost prezentată la Somerset House în Londra şi va fi purtată pe scenă la Săptămâna Modei din Paris.

Designerul în vârstă de 32 de ani, care a colaborat cu nume celebre din showbiz precum Christina Aguilera sau Courtney Love, a afirmat că e încântată de cele două rochii şi sutienul create de ea după ce a primit bucăţile de piele de la tăbăcărie.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor au atacat-o pe Rachel Freire susţinând că a creat ceva absolut grotesc.

În replică, designerul spune că nu a făcut nimic altceva decât să recicleze numeroase bucăţi de piele, care altfel ar fi fost aruncate.

“Eu nu am făcut nimic decât să reciclez. Oamenii care mă critică habar nu au despre cantitatea de piele care se aruncă zilnic”, a spus Rachel Freire.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă