21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialOrban: Basescu ar fi in stare sa behaie daca oile ar avea...

Orban: Basescu ar fi in stare sa behaie daca oile ar avea drept de vot

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca "Traian Basescu ar fi in stare sa behaie daca oile ar avea drept de vot", afirmand ca "intre Crin Antonescu si Traian Basescu este o diferenta ca de la cer la pamant", potrivit Mediafax.

"Intre Crin Antonescu si Traian Basescu este o diferenta ca de la cer la pamant. Am auzit ca Traian Basescu tunde berbeci, Traian Basescu ar fi in stare si sa behaie daca oile ar avea drept de vot . E adevarat ca nu l-am vazut asomand vreun porc pentru ca daca ar incepe nu s-ar mai putea opri la cati porci ar trebui sa asomeze. Dar ar fi in stare sa grohaie daca porcii ar avea drept de vot. L-am vazut pe Traian Basescu purtand clopul cu pana de paun. Cred ca ar fi in stare sa faca si ca paunul daca paunul ar avea drept de vot", a spus Ludovic Orban.

El a adaugat ca Traian Basescu daca mai doreste poate fi "presedinte peste ferma animalelor" , si nu in Romania.

Orban a afirmat ca din punctul sau de vedere niciun roman cu minte, cu educatie si cu discernamant nu ar mai putea sa il mai aleaga pe Traian Basescu.

Prim-vicepresedintelui PNL, Ludovic Orban, a participat, sambata, la Conferinta Teritoriala a PNL Alba, eveniment la care au fost invitati 600 de delegati din toate organizatiile PNL din judetul Alba. De asemenea, la intalnirea liberalilor din Alba au participat vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu, deputatul PNL Dan Motreanu, dar si alti lideri reprezentand organizatiile judetene ale PNL din Transilvania.

Presedintele Traian Basescu si-a anuntat, sambata, la Sannicolau Mare, judetul Timis, candidatura la Presedintie, in timpul unei intalniri cu fermierii din zona de vest a tarii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă