9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialOprescu si-a pastrat retrocedarile

Oprescu si-a pastrat retrocedarile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a delegat, luni, responsabilitatile catre viceprimari, Razvan Murgeanu primind serviciile publice (Directia de Utilitati Publice, RADET), serviciile de aparare si protectia civila, iar Robert Ionescu – serviciile de cultura, mediu si turism.

Viceprimarul general al Capitalei, Razvan Murgeanu, a primit responsabilitatile detinute si in mandatul anterior. In plus, el va avea in grija Directia de Transport si Directia de Relatii Internationale. De altfel, Murgeanu declarase, dupa ce a fost ales viceprimar, ca vrea sa aiba aceleasi responsabilitati, pentru a putea avea continuitate in activitatea dedicata intereselor orasului si ale bucurestenilor.

Comisia de retrocedari, una din cele mai impotante din primarie, va fi in atributiile edilului sef al Capitalei, Sorin Oprescu.

Primarul general a declarat, la inceputul mandatului sau, ca atributiile vor fi delegate pe termen limitat, pana la prezentarea noii organigrame a municipalitatii, cel mai probabil, in luna septembrie.

 

Luni, Sorin Oprescu, a declarat ca noua organigrama va presupune aparitia unor directii noi si, implicit, o noua delegare a atributiilor catre viceprimari.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă