25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialOprescu: Poziţia mea este de candidat independent

Oprescu: Poziţia mea este de candidat independent

Primarul general al Capitalei  a afirmat, astăzi, că discuţiile cu opoziţia despre candidatura lui pentru un nou mandat au vizat respectarea statutului său de independent şi stabilirea unui program pentru Bucureşti, relatează NewsIn

„Da, am discutat în felul următor: candidez independent cu sprijinul USL-ului, pe proiecte, pe un parteneriat pentru Bucureşti. Programul meu nu poate fi exhaustiv, am căzut de acord în ceea priveşte administraţia, îl modificăm, îl îmbunătăţim, aduce fiecare contribuţia, se spune clar care e construbuţia aceasta. Dacă domnul preşedinte Antonescu, dacă domnul preşedinte Ponta, dacă domnul preşedinte Constantin vor fi de acord cu acest lucru, atunci eu nu pot decât să fiu un om fericit că sunt sprijinit de USL. Cu sigle, fără sigle, lângă sigle, avem tot timpul să vedem. Nu-mi este ruşine de sigle, nu-mi este ruşine de nimic, poziţia mea rămâne de candidat independent”, a comentat Oprescu, la Antena 3.

La rândul lui, preşedintele PNL Crin Antonescu a asigurat că, în privinţa candidatului la Primăria Capitalei, situaţia va fi în scurtă vreme oficializată. „Noi am vorbit limpede despre această asociere cu câţiva termeni-cheie. Independent Oprescu, că nimeni vreodată nu a pus în discuţie această chestiune; parteneriat – deci nu e vorba nici de subordonarea lui Sorin Oprescu ordinelor USL, nici de faptul că USL nu are candidat şi se „milogeşte” de Sorin Oprescu; şi proiect comun – un angajament reciproc, e un parteneriat politic, dar mai ales administrativ pe care-l vom formula ca atare”, a spus Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă